Bildirim
telefonun orta kısmında dokunmatik arızalandı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garanti kapsamında tamir için aldığın yere yada servisine götüreceksin. -
internetten almıştım, şimdi servisi de istanbul'daymış. lenovoo cihazquote:
Orijinalden alıntı: atmosferikmotor
Garanti kapsamında tamir için aldığın yere yada servisine götüreceksin. -
Servisi ara nasıl göndereceğim diye sor. Koca Lenovo yardımcı olur sana herhalde. -
Telefonları bilmiyorum ama laptopları kapından kargoyla alıp tamir edip yine kargoyla getiriyorlar. Servise sorman lazım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
lenovo marka cihaz, ve servisi istanbul'dar var, telefonun dokunmatik durumu dışında, şarj girişi de sıkıntılı çok hassas, temas etmeme durumu oluyor, aramam gerek sanırım yaşadığım yerde servisi yok!quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Telefonları bilmiyorum ama laptopları kapından kargoyla alıp tamir edip yine kargoyla getiriyorlar. Servise sorman lazım. -
Servis sadece İstanbul’da mı var bnce farklı illerde de vardır eğer yoksa İstanbul’daki adrese sağlam bir kutu yaparak kargolayın içerisine de açık bir şekilde arızasını yazın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X