Şimdi Ara

Telefonunuza gelen en son mesaj ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim telefonuma gelen en son mesaj ' Bu saatte ne işi böyle ya :D :D '

• Avea RAMAZAN Paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torun2

Avea RAMAZAN Paketi

o da güzelmiş :D
  • TMARKET
  • avea servisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın abonemiz 3 aydır kontör yüklemiyorsunuz. Bu yüzden sarı kutudan yararlanamıyorsunuz.
  • "günaydın minik turşum"
  • Kardeşim hayırlı günler. O çocuğun adresine kadar öğrendim ama gerek yok bana yakışmaz ***** Allahından bulsun. Bu işin üzerinde durmayacağım, oğlunun başının öne eğilmesini istemiyorum. Belki aklını başına toplar kocasıyla barışır ve diğer sevgilisiyle evlenir ben mani olmayayım. Benim senden ricam eğer ***** görürsen söyle beni arayıp neden benimle birlikteyken böyle bir şeye gerek duymuş merak ediyorum onu bana söylesin. Rahatsız etmicem korkmasın gizliden arasın ve ya senin telefonundan olabilir.

Epey bir karışık ilişki içine düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhera

Kardeşim hayırlı günler. O çocuğun adresine kadar öğrendim ama gerek yok bana yakışmaz ***** Allahından bulsun. Bu işin üzerinde durmayacağım, oğlunun başının öne eğilmesini istemiyorum. Belki aklını başına toplar kocasıyla barışır ve diğer sevgilisiyle evlenir ben mani olmayayım. Benim senden ricam eğer ***** görürsen söyle beni arayıp neden benimle birlikteyken böyle bir şeye gerek duymuş merak ediyorum onu bana söylesin. Rahatsız etmicem korkmasın gizliden arasın ve ya senin telefonundan olabilir.

Epey bir karışık ilişki içine düştüm

valla bencede cok karısık bi durumun içindesin sıyrılmaya bak bence sen :D

• Vodafone Faturali dunyasinin avantajlarindan yararlanmak ister misiniz? Simdi 5008'e EVET yazip gonderin, firsatlarla ilgili sizi bilgilendirelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • napıyon lan .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.