Şimdi Ara

Telefonunuza ölü pixel testi yaptınız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimkinde renk açıklığı var beyaza kaçıyo siyah hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

Geçmiş olsun ölü pikselin olmuş. Hemen servise gitmeli

Ne kadar sürdü sende değiştirme işlemi? Bende de benzer bir sorun var ama çok uzun süre telefonsuz kalmak istemiyorum, vermedim o yüzden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yazın göndersem sıkıntı olur mu malum yas 18 9. Telim babamdan sağlam Bi azar işitirim simdi solersem en azından 1 senesi dolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gunde geri geldi. Yurtiçi kargoyla ucretsiz gonderin. Şikayetinizi yazın, telefonu ve fatura fotokopinizi de gonderin.

• quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

4 gunde geri geldi. Yurtiçi kargoyla ucretsiz gonderin. Şikayetinizi yazın, telefonu ve fatura fotokopinizi de gonderin.

sonuç ne oldu peki?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Çok hort olmuş bu yalnız. Cihazı kırıp çöp yaptılar. Tüketici hh ise kırıklara karışmıyoruz ve cihazın su almış diye beni suçlu buldu, elimden ter bulaşmış ve bozulmuş güya. 1 sene bekledim de cabası. Şimdi 735 aldım. Bu sefer kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum. Elim yine terliyor şakır şakır. Napim elimi mi kesiyim. Böyle servisin!

• quote:

Orijinalden alıntı: FikirLideri

Telefonunuza ölü pixel testi yaptınız mı?

Bu renkte bu şekilde çizgiler çıktı. Kaynağı nedir?

Kaynağı video. Ekrana dikkatli bakarsanız belirgin çizgiler var. Ekranlar sağlam yani, videolar hatalı.

• quote:

Çok hort olmuş bu yalnız. Cihazı kırıp çöp yaptılar. Tüketici hh ise kırıklara karışmıyoruz ve cihazın su almış diye beni suçlu buldu, elimden ter bulaşmış ve bozulmuş güya. 1 sene bekledim de cabası. Şimdi 735 aldım. Bu sefer kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum. Elim yine terliyor şakır şakır. Napim elimi mi kesiyim. Böyle servisin!

bende de 3üncü
    830 3üncü ölü piksel yarın Microsoft u arıcam ne dicekler bakalım
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel varsa hemen ekranı değiştiriyorlar. Benim ilk arızam oydu. Ter olayı ikinci olay olmuştu. Ent servis iyi diyorlar.

• quote:

Ölü piksel varsa hemen ekranı değiştiriyorlar. Benim ilk arızam oydu. Ter olayı ikinci olay olmuştu. Ent servis iyi diyorlar.

ben direk telefonu değiştittiriyorumda forumda konum var ayrıca 830 konusunda da yazılı

ıps ekranlı tel kullandıklarımda hep ölü piksel oluşuyor sorun bende mi anlamadım ki

3üncü 830 bu 1 ay olmadan yine ölü piksel oluştu cihaz kapalı kutu gelmişti
  • Ölü pixel 0
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.