Şimdi Ara

telefunken 48tf6020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet VESTEL üretimi ürün.

VESTEL REGAL SEG FINLUX ne ise bu da o dur

Tavsiye veya kıyaslama işlerine girmiyorum biliyorsunuz
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam mesajınız için çok sağ olun yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.

vallahi aksamdan beri uğraşıyorum yükleyemedim. :D

İnternetten bulduğum yükleme talimatları hep aynı elektrik fişini çek kumandadan OK tuşuna basılı tutarken açılmasını bekle bekliyorum ve sadece açılıyor. :D

anlayacağınız bana bir kere daha yardım eder misiniz?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam buldum hallettim ben çok teşekkürler ;) gece size mesaj attıktan sonra buldum menüler değişmiş bakamadım çok inceleyecegim;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilonemsi kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

hocam buldum hallettim ben çok teşekkürler ;) gece size mesaj attıktan sonra buldum menüler değişmiş bakamadım çok inceleyecegim;)

Ne gibi farklar oldu? Görüntü kalitesinde iyileşme vs?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    abi valla dün isden geç geldim. bugün düğün var bakıp inceleyemedim malefes aklımda onda ;))

psikolojik heralde sanki daha bi canlı gibi ;)

placebo etkisi olmasın
  • Regal 50R5020U

Hocam bu 4k tv n11 de 1750 tl.

Nasildir bu tv? Ucuz etin yahnisi misali midir yoksa vestelin diger ürünleri ile aynimidir? Gerci arada enaz 500-600 oynamasa lg samsung alcaz ama. Bu kadar fark olunca regali en azindan vestel kadar bile olur mu diye düşünüyoz. Daha canlısını görmedim.

• Ben bu TV yi aldım. Görüntü güzel ama sanki izlerken gözüm ağrıyor. Böyle birşey mümkün mü ?

• valla bende öyle bir sorun yok gayet güzel izliyoruz ki ben oyun oynuyorum cok da memnunum.

acaba sizde astigmat gibi bir sorun olabilir mi?
    Yok hocam, gözlerimde bir sorun yok. Büyük diye aldım alışamadım hala .

• telefunken 48tf6020. TV bu HB den 1529 TL ye aldım.

• akgokhan A kullanıcısına yanıt
    ilk bana da garip gelmişti alıştım. iyi günlerde kullanın
    Selamlar, cihaz hakkında bir iki bilgi alabilir miyim izniniz olursa. Youtube nasıl, düzgün çalışıyor mu? Görüntu ve uydu nasil? Herhangi bir sorun yaşadınız mı bugüne kadar? Teşekkürler şimdiden.

• tabi elimden geldiği kadar bilgilendirme yaparım

cihaz bence hala evime aldığım en iyi şeylerden biri ;) görüntüsü çok çok üst seviye tablet kadar iyi değil ama bu bir rahatsızlık vermiyor bana belki biraz daha keskin olabilirmiş goruntuler. smart özelliği bence beş para etmez saçmalık gibi geliyor Java yazılımlar eski WAP teknolojisi gibi ama TV yi internet e bağlayıp cep telefonu veya PC den DLNA ile YouTube videoları açtırıyor bu özelliği kullanıyorum playlist gibi de kullanılıyor makul ama yavaş kalıyor bence çözünürlük değiştirmek kumandan sağ git sola git zor oluyor. PC den oyun, PC den film ve kendi uydusundan TV olarak kullanıyorum ben ve gerçekten memnunum bu fiyat a sadece ses olarak biraz daha iyi yüksek ses olabilirmiş ben PC deki hoparlörlerimi taktım şimdilik idare ediyor. başka konular olursa yazarsın elimden geldiğince cevapların hayırlı günler

Teşekkürler cevap için hocam. Vestelin ayni fiyat segmentinde bir urununu aldım. Pisman olmayız umarım.
  • hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın geç cevapladim kusuruma bakmayın ;)

sizin aldığınız model fiyat özellikler nedir kısaca bahseder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 25 Kasım 2017; 18:9:46 >
    https://www.vestel.com.tr/vestel-smart-48fd7300-122-ekran-led-tv

Şunu aldım. Wifi vs. var. Bu açıdan daha iyi. Urun gelince bir konusunu acar, goruslerimi yazarim. Maksat yorum bulunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefunken 48tf6020 tv kullanıyorum kablo ile internete bağlı. Çok memnunuz fakat bazen adsl gidip gelince televizyonu fişten çekip açarak bağlanmasını sağlayabiliyorum. Kapatıp açınca kumandadan sorun oluyor diye. Ama fiş bağlantısını kesip takınca açılışta TELEFUNKEN yazısını görüyorum ve internete bağlanıyor. Ama kumandadan kapatıp açınca şak diye açılıyor Telefunken yazısı çıkmıyor. Ben istiyorum ki kumandadan kapattığımızda tam kapansın ve Telefunken yazısını da açılışta göreyim. Bunun bir ayarı var mıdır teşekkürler şimdiden Hocam

• ben de kumandan kapatınca direk kapanıyor açınca sıfırdan sizin dediğiniz gibi telefunken yazısı geliyor bunun için bir ayar yok diye biliyorum görmedim hiç gerçi bana "ado" hocam güncelleme vermişti bununla bir alakası olabilir mi bilmiyorum TV yıldızı alır almaz yapmıştım güncellemeyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.