Merhaba herkese, benim de bir arkadaşımdan öğrendiğim bir Telegram botunu sizinle paylaşmak istedim. Bu bot sayesinde ücretsiz versiyonunda, günde 0.00028800 BTC kazanabilirsiniz TL karşılığı olarak günümüzde yaklaşık 55 Türk Lirasına denk gelmekte. Ayda ise yaklaşık **900 Türk Lirasına** denk gelmektedir. Aşağıda vereceğim link ile kayıt olduktan sonra yapmanız gereken adımları anlatacağım;
![]() ![]() ![]() S: Botlar güvenli midir? Evet. Botlar, gruplar halinde bir araya geldiğiniz insan kullanıcılardan çok farklı değildir. Herkese açık adınızı, kullanıcı adınızı ve profil resimlerinizi görebilir ve onlara gönderdiğiniz iletileri görebilirler. İşte bu kadar. Son görülme durumunuza erişemezler ve telefon numaranızı göremezler (onlarla paylaşmaya karar vermediğiniz sürece). < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepayddogdu -- 28 Aralık 2020; 21:12:49 > |
TELEGRAM BOTU İLE BITCOIN KAZANMAK (AYDA 900 TL)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
20 ref istiyor çekebilmek için .
-
Arkadaşın parasını çekebilmiş mi bari. ben 2 kere çekim yaptım ama bitcoin cüzdanıma gelen giden yok. Güya 30 iş günü içinde yapacaklar ödemeyi. Ama ben ödeme alan bir kişiye bile rastlamadım.
Ayrıca internette tüm telegram botlarının scam olduğunu direkt adlarıyla birlikte arayarak görebilirsiniz.
Bu botun da amacı şu: siz para çekme talebinde bulunduğunuzda 30 iş günü geçtikten sonra size paranızı göndereceğiz ama paranızı hemen yatırmamızı istiyorsanız bizim bitcoin hesabımıza şöyle bir 400 TL ateşle. Siz de o süreyi beklemek istemiyorsanız ve de biraz da safsanız o parayı adamlara gönderiyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz paranızı yine göndermemişler.
Şikayet edecek bir yer var mı, yok. Anca grubu scam olarak raporlayabilirsiniz. Birçok kişi raporlarsa o zaman botun adının yanında SCAM ibaresi belirir. Diğer insanlar bu tufaya düşmez. Ama siz sisteme kazandırdığınız en az 10 başka kişi ve üstüne su içtiğiniz 400 TL ile kalırsınız. O grubun yöneticileri ise yeni bir adla farklı bir grup açıp yoluna devam eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X