Şimdi Ara

Telegram, Google Play Store'da 500 milyon indirmeyi geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Google Play Store üzerinde en çok indirilen uygulamalar çoğunlukla telefonlarda ön yüklü olarak geldiklerinden bu değerler pek fazla ciddiye alınmaz. Bu uygulamalar arasında hiçbir cihaza ön yüklü gelmeden yer alanlar ise dikkat çeker ve başarılı sayılır. Telegram, Google Play Store üzerinde 500 milyon indirmeyi geçti.

Ayrıca Bkz.ASRock’ın B ve H serisi anakartlarında kilitli işlemcileri hızaşırtılabilecek

Mesajlaşma uygulamaları arasında Telegram'ın rekabet etmeyi hedeflediği WhatsApp'ın 5 milyar indirildiğini dikkate alırsak, henüz kat edilmesi gereken çok yol var diyebiliriz. Buna rağmen, Telegram'ın popülerliğinin artması, insanların gizli mesajlaşmaya daha çok önem verdiği ve bazı durumlarda Facebook'a olan güveninin düşük olduğu şeklinde yorumlanabilir.

• Kesinlikle whatsapptan daha iyi bir uygulama.

• İyi hoş ama kullanan yok rehber de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim rehberimde her gün yeni birileri katılıyor. Kesinlikle whatsapp'tan daha kullanışlı buluyorum.
  • Bir de video araması olsa... WhatsApp kullanmam daha.

• Daha iyi diyorsunuz ama kullanan neden yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Daha iyi diyorsunuz ama kullanan neden yok
    Cunku whatsapp artik kaniksandi. Herkes tarafindan bilinen o. En yaslisindan en gencine herkes biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet telegram bende de var tamam bende whatsapp fanı değilim ama bence çoğu mesajlaşma uygulaması whatsapp tan iyi kullanan yok bence bip bile whatsapp tan iyi
  • telegramın koyduğu özellikler whatsapp a çok uzun zaman sonra geliyor.çok çok önünde whatsappın.rehberimde her geçen gün yeni biri kullanmaya başlıyor.özellikle girilen gruplarda başkalarının numaranı görmemesi güzel bir özellik.profil fotoğrafı son görülme gibi şeyleri bazı kişilere özel olarak da kapatabiliyorsunuz.fotoğraf yollarken görüntü kalitesini de kırpmıyor.onun dışında uygulamanın kendi içindeki sticker paketleri de çok hoş.whatsapp ın yerini zamanla alacak diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

evet telegram bende de var tamam bende whatsapp fanı değilim ama bence çoğu mesajlaşma uygulaması whatsapp tan iyi kullanan yok bence bip bile whatsapp tan iyi
    Bunun iyi olmak ile alakasi yok ki. Zaten bir insan bir programin neden fani olur. Herkes whatsapp kullandigi icin kaniksandi ve bitti artik. Butun kamu kurumlarinda ve devletin ve ozel sektorun maalesef her yerinde whatsapp var artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu uygulumayı kim kullanmaya başlasa "X kişisi Telegramda" diye sohbet açılıyor ve buna gıcık oluyorum. Ayarlardan da kapattım ama hala oluyor.

• bizim devlet hariç bütün ülkeler herkesin verisini çekiyo valla ooh biraz çinlilere verem biraz da ruslara biraz amerikalılara neyse farketmiyo artık hepsine verdik herşeyi yapsınlar yapay zeka bakalım nası olcak ( bu arada bilmeyen arkadaşlar için yapay zekalar veri olmassa hiçbişe yaramaz yapay zeka veriyle gelişir bu sistemede makine öğrenmesi denir. )
  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Onun çözümünü çok araştırdım ama önerilen hiçbir ayar işe yaramıyor malesef ve uzun zamandır da bu böyle. Bu kadar basit bir ayarın bu kadar uzun süre düzelmemesinde ben kasıt olduğunu düşünüyorum. Kullanıcını sallamayan programı da ben salladım gitti. Üstünlükleri sıralayan tam listeciler bunu da açıklasın bi zahmet. Şaka gibi...

• Whatsapp ne zaman ücretli olursa bu uygulama o zaman lider olur

• Çok iyi

• mil taşı degil de mihenk taşı diye çeviriyi yapsanız daha iyi yerelleştirme olur diye düşünüyorum.

• Chat odaları koymaları lazım<br /><br />Herkesin girebileceği <br /><br />Yahoo chat rooms ları aklıma geldi

• Biri nedem whatsapp daha iyi madde madde yazsin

• Whatsapp kasıyor beyler işi biten çıksın.

• telegram ,whatsapp messenger, skype sonuçta verilerimizi kullanıyorlar. whatsapp sabkalı ama Telegram da ondan geri kalır yanı yok. biri ameriga, diğeri rusya ikisi de global anlamda veri topluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.