|
Telegram uygulaması Wear OS desteğini kesti
-
-
windows mağazadan kaldırmasın da ne yaparsa yapsın. Ekran paylaşımı özelliği geldiğinden beri bilgisayarla ilgili birşeyler danışan arkadaşlara teamviewer kurdurmayla uğrasmıyor, 30 saniyede mağazan telegram kurdurup canlı olarak takip edebiliyorum.
Aynı şekilde telefonda da surekli ss at demekten kurtuldum, direkt aç ekran paylaşımını diyorum bitti...
Benim için AIO mesajlaşma uygulaması oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 5 Eylül 2021; 12:20:46 >
-
tavşan s...ni dağa sürtmüş...
-
quote:
Orijinalden alıntı: aniceman
windows mağazadan kaldırmasın da ne yaparsa yapsın. Ekran paylaşımı özelliği geldiğinden beri bilgisayarla ilgili birşeyler danışan arkadaşlara teamviewer kurdurmayla uğrasmıyor, 30 saniyede mağazan telegram kurdurup canlı olarak takip edebiliyorum.
Aynı şekilde telefonda da surekli ss at demekten kurtuldum, direkt aç ekran paylaşımını diyorum bitti...
Benim için AIO mesajlaşma uygulaması oldu.Telegram'ın kendi sitesinden de masaüstü kurulumu yapabilirsiniz. Zaten 2013'ten beridir buradan kuruyorduk, Windows mağazasına yeni geldi sayılır. Bir de Windows mağazası birkaç sürüm geriden takip ediyor yenilikleri, kendi sitesinden indirirseniz daha yeni yeni özelliklere kavuşursunuz. Hatta deneysel takılayım derseniz, kendi sitesinden indirip üstüne bir de ayarlardan Beta sürümleri açarsanız daha da yeni özelliklere kavuşabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: grupimaTelegram'ın kendi sitesinden de masaüstü kurulumu yapabilirsiniz. Zaten 2013'ten beridir buradan kuruyorduk, Windows mağazasına yeni geldi sayılır. Bir de Windows mağazası birkaç sürüm geriden takip ediyor yenilikleri, kendi sitesinden indirirseniz daha yeni yeni özelliklere kavuşursunuz. Hatta deneysel takılayım derseniz, kendi sitesinden indirip üstüne bir de ayarlardan Beta sürümleri açarsanız daha da yeni özelliklere kavuşabilirsiniz.
Alıntıları Gösterbende sorun yok, mesele karşıya pratik kurdurabilmek. O da mağazadan pratik oluyor bir de aşinalar play ve app storedan filan uygulama kurmaya, exe ile bir de telegramı kurmayı yönergelemek durumunda kalırım pc yi tablet gibi kurulu uygulamalarla kullanan bir kesimden söz ediyorum.
Mağaza uygulaması da o kdadr geriden gelmiyor, sadece onayda cok takıldıgını soylemişlerdi bi kere twitterda. Aynı takılma cok olmaa da androidte de varmış hatta, iosta daha seri onaylıyorlarmıs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X