Şimdi Ara

telekinezi astral seyahat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar size en iyi site olarak beyingücü.net i öneririm.Ordaki kullanıcı adım srdrngg1 dir.bu forumdan progman tanır zaten beni.kendisi pek inanmasada bazı olaylarım vardır.msn den görüşmek isterseniz adresim
    Bu arada astral seyahat in hiç bir zararı yoktur.o boyuttta falan kalmak hepsi uydurmadır.Astral seyahatte zor olan ruhu ayırmaktır.Onla ilgili elimde güzel kaynak var.isteyen olursa atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcWarrior -- 3 Şubat 2007; 12:30:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrcWarrior

Arkadaşlar size en iyi site olarak beyingücü.net i öneririm.Ordaki kullanıcı adım srdrngg1 dir.bu forumdan progman tanır zaten beni.kendisi pek inanmasada bazı olaylarım vardır.msn den görüşmek isterseniz adresim
    serdarqd@hotmail.com Bu arada astral seyahat in hiç bir zararı yoktur.o boyuttta falan kalmak hepsi uydurmadır.Astral seyahatte zor olan ruhu ayırmaktır.Onla ilgili elimde güzel kaynak var.isteyen olursa atabilirim.

burda sadece telekinezi var sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

astral seyahat tehlikesizdir uykuya dalmadan önce odaklanmalı uyku ile gerçek arasında kalabilirseniz rüyanızın içinde düşünebilirsiniz astral seyahatte uçabilirsiniz.kötü düşünceler içinde giderseniz korkularınızla karşılaşabilirsiniz.mesela sevgilinize odaklandınız astral seyahate geçtiniz onun odasında buluyosunuz kendinizi ama dikkat edin bazı değişik yaratıkalrda var astral seyahatte kötü amaç için gitmeyin mesela lotonun sonuçları filan

Yaşın kaç

Hayatınız yalan

Yapmış gibi konuşmaz mı

• quote:

Orjinalden alıntı: e_liff

quote:

Arkadaşlar size en iyi site olarak beyingücü.net i öneririm.Ordaki kullanıcı adım srdrngg1 dir.bu forumdan progman tanır zaten beni.kendisi pek inanmasada bazı olaylarım vardır.msn den görüşmek isterseniz adresim
    serdarqd@hotmail.com Bu arada astral seyahat in hiç bir zararı yoktur.o boyuttta falan kalmak hepsi uydurmadır.Astral seyahatte zor olan ruhu ayırmaktır.Onla ilgili elimde güzel kaynak var.isteyen olursa atabilirim.

Herşey var bi zahmet girip bakarsan görürsün.Kendi yazdığım konularda var.Bir ara forum çökmüştü ama yeniden toparlandı.

• Bu işi yapabilecek bir delikanlı varsa çıksın ortaya.

SOnra biz onu yatıralım. O yattıktan sonra onun yanına onun okuyamayacağı şekilde kağıt koyalım.

O kağıttaki yazıları okuyabilirse, ben madara olucam.

Ama okuyamazsa onu rezil edicem 5 paralık edicem, forumca toplanmak lazım.

Madem ruhunu bedeninden ayırıyorsun delikanlıysa o kağıtta yazanları oku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

astral seyahat tehlikesizdir uykuya dalmadan önce odaklanmalı uyku ile gerçek arasında kalabilirseniz rüyanızın içinde düşünebilirsiniz astral seyahatte uçabilirsiniz.kötü düşünceler içinde giderseniz korkularınızla karşılaşabilirsiniz.mesela sevgilinize odaklandınız astral seyahate geçtiniz onun odasında buluyosunuz kendinizi ama dikkat edin bazı değişik yaratıkalrda var astral seyahatte kötü amaç için gitmeyin mesela lotonun sonuçları filan

Bunlar deneyimle alakalıdır.AYRICA ASTRAL SEYAHAT RÜYA VB BİRŞEY DEĞİLDİR.LÜTFEN BİLMEDİĞİMİZ KONULAR HAKKINDA ATIP TUTMAYALIM.KULAKTAN DOLMA FİKİRLERLE MİLLETİDE ZEHİRLİYOSUNUZ.YOK BAŞKA YARATIKLAR GELİR FALAN DİYE.SENİN ASTRAL SEYAHAT YAPMA YÜZDEN NE İSE O YARATIKLARINDA ASTRAL SEYAHAT YAPMA OLASILIĞI AYNIDIR.YANİ O YARATIKLARLA ETKİLEŞİME GİREBİLME OLASILIĞIN ÇOK DÜŞÜK.AMA GENEDE İHTİMAL VAR DİYE YAZMAYIN

• quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Bu işi yapabilecek bir delikanlı varsa çıksın ortaya.

SOnra biz onu yatıralım. O yattıktan sonra onun yanına onun okuyamayacağı şekilde kağıt koyalım.

Arkadaşım benim astral seyahat yaparım gibi bir iddaam yoktu.Seyahat yapan arkadaşlara söylersen sevinirim
  • astralseyahat.com un download linkleri çalışmıyor
    http://www.bwgen.com/bwgen31.exe
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: e_liff

quote:

Herşey var bi zahmet girip bakarsan görürsün.Kendi yazdığım konularda var.Bir ara forum çökmüştü ama yeniden toparlandı.

zahmet olcak ama ok ya görmemişim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Bu işi yapabilecek bir delikanlı varsa çıksın ortaya.

Arkadaşım benim astral seyahat yaparım gibi bir iddaam yoktu.Seyahat yapan arkadaşlara söylersen sevinirim

ben sana söylemedim zaten iddia eden üfürbazlara söyledim

• quote:

ben sana söylemedim zaten iddia eden üfürbazlara söyledim

Saolasın kardeşim
  • arkadaşlar astral seyehat bilinç altı etkisi yada zihin kontrolü ile 2 şekilde oluşuyor.bilinç altı etkisi beyin kurguları ile oluşuyor yani size aldatmaca ama gerçek sandığınız olaylar yaratıyor.diğeri ise gerçekten beynine hükmedebilen insanların yapmış olduğu (ruhani değerlere çok benziyor ama asla ruhun bedenden ayrılması söz konusu bile olamaz) beynin ruhani yani diğer boyuta onları algılayabileceğimiz yada o ruhani ortamı algılayabileceğimiz beyin frekansları üretiyor.çünkü normal koşullarda frekanslarımız farklı olduğu için (onların çok düşük bizimki çok yüksek bu nedenle onlar bizi algılarken biz algılayamıyoruz.bize göre çok zayıf dalgadalar)iletişim kuramıyoruz bu nedenle beyin kontrolü ile sağlanan ASTRAL devreye giriyor.ben bir kere denedim ama pişman oldum sonunda.çünkü hazır değilseniz psikolojik etki altına giriyorsunuz.kimsede ruhani varlıkları görmeyide yeğlemez.ama ben bir ruh çıkışı değilde iletişim moduna geçtiğimi inanıyorum çünkü ben sonuçta amatörüm.ne profesyoneller var hemde anlatamayacağım sayamayacağım kadar.astral emek ister,düşünce kuvveti ister ve en önemlisi boş bir zihin yani stressiz bir ortamda olmanız gerekir.aksi halde siz beyine değil beyin size hükmedecektir...

• acaba ölüm riski varmı bu astralseyahatte ? seyahate gidipte bi daha dönememe durumu felan
  • arkadaşım birde şu yönünden düşünelim.bir insan anatomisini ele alalım.beyin fonksiyonlarının yavaşlaması full oksijensiz kaldığında en fazla 5 dk sürer, 7. dakikada bayılıp şok geçirmeye başlarsın ve 10. dakika ve daha sonrası olabiliyorsa (kişinin fizyonomisine bağlı) geberip gidersin.mantık olarak ruhun bedenden ayrılması demek hiç oksijen alamaman (ki bu sırada vücut birikmiş enerjiyi kullanacaktır) yani ölümüne resmen davetiye çıkartmak demektir.Farzet ki yaptık diyelim e nolcak bi tarafların hava mı alacak ya bedenine dönemezsen? e hadi döndün diyelim ya eskisi gibi olamassan. walla bu konu çok geniş kapsamlı bir alan kim ne derse yalan olabilecek seviyede.o yüzden yeteneğin var mı kardeş? var diyelim, korkmuyor musun? e hadi ona da evet diyelim, deli misin yada çatlak? buna da sizler karar verin..hehehe ben yaptım bir delilik ama benim ki tam bir astral olmadı.eeeee fazla uzattım deneyin arkadaşlar gerçekten çok yararlı bişey deneyin deneyin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.