Şimdi Ara

telekom haftanın 2 günü ücretsiz cepten internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
8
Favori
18.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Kampanyaya kayıt olduktan sonra iptal etsek kampanya sonlanır mı acaba Gerçi alacağını almıştır zaten izin verir vermez, gerekli yerlere bilgileri şutlamıştır

http://www.avea.com.tr/web/hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/Veriislemeizni

telekom haftanın 2 günü ücretsiz cepten internet

Bir önceki sayfada yazmıştım. Ben denemedim, kampanyaya katılıp ardından izni iptal etmeyi düşünen varsa deneyebilir. ücretsiz 2gb net iptal olmuyorsa biz de iptal ederiz

• Reklam mesajları o kadat sinir bozucu ki isterse 15 gb versin yine almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kampanyaya kayıt olduktan sonra iptal etsek kampanya sonlanır mı acaba Gerçi alacağını almıştır zaten izin verir vermez, gerekli yerlere bilgileri şutlamıştır

http://www.avea.com.tr/web/hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/Veriislemeizni

telekom haftanın 2 günü ücretsiz cepten internet

Bir önceki sayfada yazmıştım. Ben denemedim, kampanyaya katılıp ardından izni iptal etmeyi düşünen varsa deneyebilir. ücretsiz 2gb net iptal olmuyorsa biz de iptal ederiz

Denedim boyle SMS geldi. Fakat ondan once bana Sali-Cuma gunleri verdi. Anlamadim ben bu isi

Degerli musterimiz, AVEA'nin sadece size ozel avantajli teklifleri hakkinda bilgi almak icin onayiniz bulunmamaktadir. Bu teklifler hakkinda bilgi alabilmek icin EVET yazip 5008e gondermeniz yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklam ve kampanyalarla ilgili madde var. İkide bir reklam gönderecekler arayacaklar filan. Eksik olsun kampanyası.. Almıyorum. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

• tek cevap gelmeyen ben değilim demek :)

• woopslular kampanyadan faydalanamiyor yazmayi unutmusum.

• Ben ilk once katildim 2 gun internet aldim sonta firsat iptal 5555 e gonderdim 2 gunluk 2 gb internet devam ediyor

• Abonelik yer ve hat bilgilerimi istiyorlar paylasmam da bı sakınca olur mu?

• Mizan23 kullanıcısına yanıt
    ücretsiz internet bulmuşsun şükret
  • megalomanyag kullanıcısına yanıt
    woopsluyum faydalandım

• olmayanlar küççük harfle yazsın

• Adamlar sallamadı bile dönüş yok : ))
  • reklam ve kampanya bilgilerini size gondermek icin. zirt pirt sms gelmiyor bende zaten acik oldugu icin heralde o izni istememisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkcag

Ben ilk once katildim 2 gun internet aldim sonta firsat iptal 5555 e gonderdim 2 gunluk 2 gb internet devam ediyor

Faturasız hat kullanıyorsanız, faydaların geçerlilik süresi olan 30 günlük süre dolmadan kampanyayı iptal edebilirsiniz. İptal halinde kampanya dâhilinde kalan bir fayda bulunuyor ise bu faydalar geçerlilik süresi sonuna dek kullanılmaya devam edilebilecek; yeni bir 25 TL ve üzeri yükleme sonrasında ise yeni fayda tanımlanmayacaktır.

ve her musteri kampanyaya 1 defa kayıt olabilme hakkına sahiptir.

yani bir daha kaydolamazsiniz anlamina geliyor.

• Wopsluydum mesaj attim cevap gelmedi.
    Wops uyeligimi iptal edip tekrar mesaj attim talebim alindi diye mesaj geldi.
    1 saat sonra p.tesi-cuma gunu kullanmak sartiyla kanpanyaya katildim.

Haber veren arkadasa tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

woopsluyum faydalandım

Kampanyaya kayıt olabilmek için müşterilerin kayıt anında; Süper 3'lü, Woops Süper Fırsat, Süper 3'lü Büyük, Yeni Yıl Boyu Rahatım - Yıllık HY 1800 DK ve 4 GB, Woops Fenomen, Woops Efsane, Woops Yaptım Oldu, Woops Neden Olmasın, 3 Ay Rahat, Woops Tam Benlik, Büyük Fırsat 2 GB, Woops Çok Net, Woops Süpersonik, Woops Kolay 2 GB, Woops Süper Fırsat 2 GB, Woops Süper Fırsat 4 GB, Woops Süper Fırsat 3 GB, Yeni Yıl 4 GB, Büyük Fırsat 4 GB, Yeni Yıl 2 GB, Yeni Yıl 8 GB, Yeni Yıl 6 GB, Yeni Yıl 10 GB paketlerinden herhangi birini kullanıyor olmaları gerekmektedir.

bu paketlerden herhangi birine kayitlisiniz sanirim. yoksa her woopslu kayit olamiyor.

• megalomanyag kullanıcısına yanıt
    tamm benim pakette kamsama içinde, dier hatta denedim olmadı telsiz ücreti ödememk için onu standart tarifeye almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

Wopsluydum mesaj attim cevap gelmedi.
    Wops uyeligimi iptal edip tekrar mesaj attim talebim alindi diye mesaj geldi.
    1 saat sonra p.tesi-cuma gunu kullanmak sartiyla kanpanyaya katildim.

Haber veren arkadasa tesekkurler

Paket peki noluyor donusen 800 kullaniyorum

• hediye 2 gün yazdım. izin mesajı yazın diye sms geldiği için vazgeçtim.
  • bana salı perşembe geldi. şansıma tükürem. biri hsonu olaydı iyidi.

bu arada teşekkürler paylaşan arkadaşa
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.