Şimdi Ara

Telekom IP Adres Havuzu'namı geçti (CGNAT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Telekom IP Adres Havuzu'namı geçti (CGNAT)

(En Son Oy Tarihi: 28.9.2024)
Giriş
  • Evet hocam tarif ettiğiniz şekilde bağlantı süreçleri ama mustifb nin tarif ettiği gibi bazen karışabiliyor tracert adımları. Acıbadem çıkması gerekirken bir bakıyoruz ki Gayrettepe yazıyor gibi. Orada farklı bir yönlendirme oluyor bazen ama sebeplerini derin olarak bilmiyorum maalesef.
  • Gecen gun modemde 10lu ip gorunce ilginc gelmisti. Normalde surekli 78li 88li ipler aliyodum. Megerse cgnat denen olaymis.
  • yav kaç zamandan beri oyunda. ping sorunu yasiyorum

oyunda bölgem Artvin gozukuyor

mh arıyorum bu nedir diye adamların haberi yok yada var soylemiyorlar
    ps4 warzone oyunu pingim 110 dan aşağı dusmuyor
    bölge resimde
    resminiz
    IMG 20201024 211336
    https://resminiz.com/resim/H0Vn

• marjinaltr M kullanıcısına yanıt
    Olaydan haberleri var salağa yatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 25 Ekim 2020; 11:46:48 >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt

Ümraniye Parseller Mah.sinde FTTH kullanıyorum. Dolaplar yenilenmeden önce yaptırmıştık. Bu durumda şu anda hangi santrale bağlı oluyorum? Birlik Santrali’ne mi yoksa direkt İnkılap Santrali’ne mi? Bunu öğrenebilmemin bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Evet pardon onu unutmuşum. IP banlama yapılan yerlerde bir kişi banlandığı için ulaşılamıyor onun dışında sürekli çıkan Capctcha var bazen can sıkıyor.

hocam merhabalar. 1 aydır ping sıkıntım var. Modem istatistiklerinde Actual Delay 10 ms. nasıl 0 yapabilirim bu değeri

Bu ortak ip havuzundan mı kaynaklanır yoksa Path modundan mı? Fast path yada interleaved

Ona göre darlayacam türk telekomu.

geçen haftalarda 2 defa fast path e geçirin beni diye talep ettim ikisinde de biz yapamayız diyip kestirip attılar

• Sunucum için port yönlendirmesi yapamıyorum çözüm bulabilen var mı?
    Muhtemelen daha kolay filtreleme yapabilmek için bu sistemi kullanıyorlar. Her nat cihazında loglama yapıldığı için herkesin ne yaptığını görebiliyorlardır.
  • emre0111 E kullanıcısına yanıt
    Keenetic modemlerde böyle bir özellik varmış, onunla çözdüklerini söylediler ama bende olmadığından deneyemiyorum. Keenetic modemi ve CGNAT içinde olanlar varsa deneyip yorum yapabilirler.
    Teknoloji Dünyasıyoutube
    Kennetic'le CGN-CGNAT IP'de NAS Cihazına Uzaktan Erişim Statik IP'ye Gerek Yok
    https://www.youtube.com/watch?v=rzhTLiFDzMw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 3 Şubat 2021; 20:1:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Keenetic modemlerde böyle bir özellik varmış, onunla çözdüklerini söylediler ama bende olmadığından deneyemiyorum. Keenetic modemi ve CGNAT içinde olanlar varsa deneyip yorum yapabilirler.
    Teknoloji Dünyasıyoutube
    Kennetic'le CGN-CGNAT IP'de NAS Cihazına Uzaktan Erişim Statik IP'ye Gerek Yok
    https://www.youtube.com/watch?v=rzhTLiFDzMw&feature=youtu.be

+1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.