Şimdi Ara

TELEKOMA Sevgilerle 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Hocam ne ara indirdin 4 gb ı

dostum onu bende anlamış değilim inanki...8 saatte 4 gb inmiş telekom mucizesi olabilir belkide... burası Türkiye heran herşey olabilir...
  • benimki de 1092 gözüküyor, iki gündür 1 tane mp3 bile çekmedim, oyun da oynamadım. anlamak güç bu adamları......
  •  TELEKOMA Sevgilerle 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutimuti -- 2 Mart 2007; 3:52:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

TELEKOMA Sevgilerle 2

1 GB süper demekki ay sonunda 100 GB garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 2 Mart 2007; 4:04:58 >
  • abi barıs eris adına konuşuyorum sorum size acaba bu 200gb dl yi hangi bağlantı hızı ile yaptınız acaba harbiden çok merak ettim 256 sınırsızla bu mümkün mü acaba
  • 256 bağlantıyla günde 2gb en fazla iner.oda 60gb falan eder ayda. indirdiğin şeyler tam hız olacak tabi. ben torrentciyim. çok sağlam üyeliklerim olmuyor malum upload çok az taleb ettikleri oranı tutturmak çok zor oluyor.halka açık torrentleri indirdiğim içingünlük 2gbyi tutturmam imkansız gibi. 4 5 ay oldu 256sınırsız bağlantım ayda 50 gbyi bile göremedim henüz.
    200gb için en az 1024 sınırsız bağlantı lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

quote:

TELEKOMA Sevgilerle 2

oda olacak inşallah . fakir adamız biz hacı 256 ile bukadar oluyor. hem indirdiğin şeyin niteliğide önemli önüme geleni indirsem ayda 60ı bulurum.
    ayrıca indiripte seyretmediğim film yok. bazı arkadaşlar indirmiş olmak için indiriyor çok ilginç

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

quote:

TELEKOMA Sevgilerle 2

oda olacak inşallah . fakir adamız biz hacı 256 ile bukadar oluyor. hem indirdiğin şeyin niteliğide önemli önüme geleni indirsem ayda 60ı bulurum.
    ayrıca indiripte seyretmediğim film yok. bazı arkadaşlar indirmiş olmak için indiriyor çok ilginç

demek torrent çisin banada biraz yardım et yaw bitcomet neden 1-2-5-17 KB arasında dolaşıyor (1024 kotalı) Cevabı PM den alabilirsem daha iyi çünkü illegal olduğu için

• hacı kotalı ise çok sakat çünkü 1gblik dosya indireceksin diyelim bu sana 1.2gbyede gelebilir 1.5gbyede gelebilir bunu kestiremezsin. dosya paylaşımında kotayı tutturmak zordur. 700mb dosya indirisin bakarsın kotandan 1gb gitmiş. bağlantının hızına bağlantı sayısına göre değişir. yani dikkatli olman lazım. bende eskiden kotalıyıdm. son gün 1gb kotam var indireyim dedim bi dosya kotayı aştık .üstne bide para verdik kiralasam daha iyidi
  • helal olsun 200 gb ın altında yok hacı. bir sınırsız olsam bende ağlatıcam da telekomu neyse taşıncaz zaten onu bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalitycomeback

Burdaki mod arkadaşla alakası yok ama dünyanın en yasaklı forumu burasıdır. Buraya reklam veren firmanın ürünü bozuk çıksa kötüleyemezsin şu firma ile sorunuz var diyemezsin bazı firmaların adını yazınca **** gibi bişeyler çıkar.Ürün şikayetleri uzatılmadan 2-3 msgla kitlenir.Bazen topic silinir . ürün tanıtımı oluyoda şikayeti niye olmaz bu da bi satın alma kriteri deil mi, burası donanım forumu deilmi bu donanımları uzaydan mı temin ediyoruz biz. Şimdi modlar ve forum sahipleri bu sölediklerime kızmayın ben size dürüstçe foruma giren herkesin ortak fikrini korkmadan anlatıyorum.Sanırım bunlarıda bilmeniz lazım. Gereksiz bir rütbe anlayışıyla mesajları körüklemeye çalışan acayip bi forum anlayışı var(post sayısı olsun rütbe ne yaa) millette 1500-2000 msglı rütbeli accoundu kaybetmemek için takla at deseniz atıcak çok komik bi düzen. Bazıları bunları görüyor sinir olup bi daha uğramıyo buralara

Türkiye gibi demokrasiyi kendi içinde oturtamayan bi memleketin forumuda olsa olsa bu kadar olur zaten. Ha ben burda ne arıyorum derseniz herkes burada ondan ama ben aynı zamanda buranın müşterisiyim buraya firefoxu kitlicek kadar flash banneri koyuyorsuz bizden para kazanıyosunuz bu kadarda eleştiri yapalım değil mi ??????????????

Ben tabiki forumda küfür olsun lisansız program muhabeti dönsün demiyorum yeri gelmişken söleyeyim dedim nie yarın öbürgün başka bi forum açılır millet burdan kaçar gider.

Ben burdaki rütbeden daha çok fikirlerime değer verdiğim için accoundu silsenizde pek aldırmam . Çünkü insan fikirleriyle, özgür düşünceleriyle var olur, ben burada özgürce fikrimi söyleyemiyosam burda ben zaten yokum.

katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

Ceza kesmek dediğin yapılan DL oluyorsa inan ben senden daha çok ceza kesmişimdir.
    Ancak ayda 1 TB indirsen bile tekelkomun kar ettiğinin unutma...

TELEKOMA Sevgilerle 2

hoca hızın nedir 256 mı

• quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

Ceza kesmek dediğin yapılan DL oluyorsa inan ben senden daha çok ceza kesmişimdir.
    Ancak ayda 1 TB indirsen bile tekelkomun kar ettiğinin unutma...

TELEKOMA Sevgilerle 2

büyüksün

• Abi mükemmel download oranları var. Biz kotalılar bakınca içimiz gidiyor bu ne yaw.

Bu arada bu 250 GB civarlarına gelebilmek için ne yapıyorsunuz. Emule mi mod mu torrent mi, bakarsınız yarın biz de sınırsıza geçeriz, bu ne yaw harbiden gözlerim kamaştı. Biz de 3 GB sınırı tutturmak için takla atıyoruz her ay.
  • iyi kota yemişsiniz tebrikler, ama ben normal bi kullanıcının bu kadar gb doldurabileceğini sanmıyorum, muhtemelen internet kafe de bu bağlantıyı kullanıyo resim gönderen arkadaşlar
  • benim rekor 5 küsür GB kotalı olmasam 400 geçerim 24 saat DOWNLOAD YAPARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

iyi kota yemişsiniz tebrikler, ama ben normal bi kullanıcının bu kadar gb doldurabileceğini sanmıyorum, muhtemelen internet kafe de bu bağlantıyı kullanıyo resim gönderen arkadaşlar

internet kafem falan yok bu dlları 1024 sınırsız bağlantıyla yaptım...daha önce bende 256 sınırsız kullanıyordum telekomun 6 aylık bi kampanyası vardı aynı ücrete 1026 sınırsız tarifeli ye geçtim...gerçi dün bitti kampanya ama halen 1024 hız devam ediyor hatta dl ları durdurdum o yüzden...gidicem birazdan telekoma kavgaedicem adamlarla...

quote:

Orjinalden alıntı: drift34

benim rekor 5 küsür GB kotalı olmasam

Resimin Büyük Hali İçin Tıklayın
    400 geçerim
    24 saat DOWNLOAD YAPARIM

maalesef 1024 hızla 400 gb indiremezsin...indirebileceğin max 250 gb daha ötesi sanmıyorum....merak etme bende 24 saat dl yaptım...

quote:

Orjinalden alıntı: ispirto

Abi mükemmel download oranları var. Biz kotalılar bakınca içimiz gidiyor bu ne yaw.

Bu arada bu 250 GB civarlarına gelebilmek için ne yapıyorsunuz. Emule mi mod mu torrent mi, bakarsınız yarın biz de sınırsıza geçeriz, bu ne yaw harbiden gözlerim kamaştı. Biz de 3 GB sınırı tutturmak için takla atıyoruz her ay.

ben torrentçiyim şahsen...tavsiyede ederim...

• 300gb yapan yokmu
  • allah modemine zeval vermesin hacı 40gb indirince mutlu oluyorum ben sen benim intikamımı da almışsın.
  • Maşallah..

Peki bu kadar şeyi ne vakit izleyip, dinliyor veya kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.