Şimdi Ara

Telekomun yeni dagıtıgı Huawei HG521 1port+Wireless Adsl modemden mennunmusunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
41.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok berbat bir ürün bozuldu servise gitti geldi 1 gün sonra yine bozuldu....
  • çok kötü bir modem. sürekli hız düşüyor ve diğer odalara gidince bağlanmıyor bile!
  • Selam arkadaşlar

Telekomun veridği Huawei echolife hg521 modem ile ilgili sorun yaşıyorum. İnternete girebiliyorum fakat üyelik ile giriş yapılan sitelere (facebook,msn,donanım haber vb..) giremiyorum.

başka pc ile de denedim yine girilmiyor.
    ttneti aradım sinyalde sorun olmadığını söylediler.
    huawei destek hattını aradım modem ayarlarından güvenlik seviyesini devredışı bırakıp modemi 5 dakika kapatıp açmamı söylediler yaptım sorun çözüldü fakat dün tekar aynı sorun karşıma çıktı. yine güvenlik duvarından olabileveğini düşündüm fakat güvenlik seviyesi devre dışı.
    çözüm önerileriniz bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdass

Aynı modemden dün verdiler bana da 3-5 dk kada bir kopup anında geri geliyo..msn den düşüyo oyundan dc ediyo buda..neden olabilir acaba.

Aynı sorun bendede var lanet olsun böyle modeme dedirtti. TTnet'i aradığımda modemle alakalı bir sorun olduğunu ve bildirim yapmamı önerdiler Huawei merkezine.
  • en tecrubeli olarak ben varım kac yıldır kullanıyorum Her modemi kullandım airties flan ama Huawei gibi bi dandık modem görmedim bence baska bir modem alın
  • bu arada cengizdeniz aynı sorun bendede oldu huawei kullanırken hep düsürüyolardı bana 6.7 Mb fazlası gelmiyodu Airties Taktım yeni modem simdi 7.5 7.7 bu ara geliyor hic kopmada yasamadım suana kadar
  • Bir tek ben mi memnunum modemden

Tek kötü yanını antenin içinde olması onun dışında hic kopma ve hız sorunu yasamadim 8 mbps tarifemi sonuna kadar kullaniyorum
  • Bende gittim orjinal Dirt 3 oyununa 60 lira para saydım eve geldim oyunu multiplayer oynuyacam hata veriyo araştırdım bu tüm huawei hg521lerde geçerliymiş eğer bunun nasıl düzeltileceğini bilen varsa lütfen bizle paylaşsın
  • bu memnun olan arkadaşlar gerçek mi söylüyorlar yoksa şaka falan mı ? crhome tarayıcıyı 1 gün de güç bela zor yükledim. bırakın youtube facebook tan video seytermeyi açmaya korkuyorum.haytımda böyle dandik modem dörmedim.bu telekomun ben ......... s..........insanda eşek derisi olunca ne söylewrsen yarabbi şükür diyor.yazıklar olsun bu telekoma bula bula böyle dandik modemi bulup dağıtıyor.
  • sizce Huawei HG521 mi alayım Airteis rt-206 mı lütfen yardımcı olunn
  • arkadaşlar ben de huawei hg 521 kullanıyorum
    5 gun önce kablosuzda kopmalar basladı 5 defa turk telekomu aradım beraber ayar yaptık olmadı en az 10 defa reset attım gene olmadı huawei destek hattını aradım beraber 4 -5 defa ayar yaptık gene olmadı şu anda kablosuz gitti
    modemi kablosuz ayarını kapatınca modem sorunsuz calışıyor ama ne zaman kablosuzu açtım baglantı kopuyor baglanamıyor
    abaca basına boyle bir şey gelen var mı var sa çözümü nedir
    huawei çagrı merkezindeki adam eve bilgisayarcı çagır dedi Tabi modeminin bozulmuş olma ihtimali sıfır ya ben gerizakalıyım ayarı yapamadım

birine sordum 30 tl ye gelirim dedi zaten 0 modem ne kadar ki
  • Arkadaslar daha dun aldim Bu modemden Ttnet ile.. kablolu halinde bir problem yok ama kablosuzda cekim gucu gercekten zayif ama evin icinde idare ediyor ok.. Yanliz Iphone dan baglaniyorum whatsapp da msjlar bile zor aliyor gec gonderiyor hatta whatsapp dan resim bile sanki film indirir gibi indiriyor.. Kanal ayarini 11 yaptim ama degisen bisi yok... Varmi bilen caresini??
  • Arkadaşlar bende ttnet'in dağıttığı HUAWEI HG-521 Kablosuz Adsl Modem den kullanıyorum...wirelesinde 2 dakikada 1 kopma yaşıyorum...ayrıca modem evin bir ucunda iken diğer ucunda bilgisayar ağ bulamıyor.defalarca ttnet müşteri hizmetlerini aradım 1-2 ayar yapıyorlar ondan sonra aynı gün düzelmiş gibi görünüyor ama ertesi gün tekrar eski haline dönüyor.en sonunda sorunun modemden kaynaklanabileceğini söylediler...bende huawei müşteri hizmetlerini aradım ttnetin birçok defa sorunu modeme attıklarına şahit olduklarını söylediler...türk telekomdan yetkililer geldi...kabloları kontrol ettiler evin içindeki hatta kopmalar gözlemlediğini söyledi ev içindeki kablo hattını yeniletmek için bir usta çağırdığımda kendi cihazıyla kontrol yaptığında evin içindeki hatta sorun olmadığını söyledi...

Öyle bir kararsız kaldım ki sorun evin içindeki hatta mı modemdemi gelen internettemi kafam iyice karıştı...

1-2 olasılık deneyerek çözüm bulmaya çalışacağım...öncelikle modemi bilgisayara kablo ile bağlayarak test sağlıcam...modem müşreti hizmetlerini arayarak wirelessi güçlendirilmesini isticem.(böyle bir işlemin yapılabildiğini söylediler).hala sorun devam ediyorsa sağlam bir modem ödünç alıp öyle test edecem hala çözüm yoksa ttneti tüketi haklarına şikayet edicem...

• Arkadaşlar bende ttnet'in dağıttığı HUAWEI HG-521 Kablosuz Adsl Modem den kullanıyorum...wirelesinde 2 dakikada 1 kopma yaşıyorum...ayrıca modem evin bir ucunda iken diğer ucunda bilgisayar ağ bulamıyor.defalarca ttnet müşteri hizmetlerini aradım 1-2 ayar yapıyorlar ondan sonra aynı gün düzelmiş gibi görünüyor ama ertesi gün tekrar eski haline dönüyor.en sonunda sorunun modemden kaynaklanabileceğini söylediler...bende huawei müşteri hizmetlerini aradım ttnetin birçok defa sorunu modeme attıklarına şahit olduklarını söylediler...türk telekomdan yetkililer geldi...kabloları kontrol ettiler evin içindeki hatta kopmalar gözlemlediğini söyledi ev içindeki kablo hattını yeniletmek için bir usta çağırdığımda kendi cihazıyla kontrol yaptığında evin içindeki hatta sorun olmadığını söyledi...

Öyle bir kararsız kaldım ki sorun evin içindeki hatta mı modemdemi gelen internettemi kafam iyice karıştı...

1-2 olasılık deneyerek çözüm bulmaya çalışacağım...öncelikle modemi bilgisayara kablo ile bağlayarak test sağlıcam...modem müşreti hizmetlerini arayarak wirelessi güçlendirilmesini isticem.(böyle bir işlemin yapılabildiğini söylediler).hala sorun devam ediyorsa sağlam bir modem ödünç alıp öyle test edecem hala çözüm yoksa ttneti tüketi haklarına şikayet edicem...

• Selamlar,

Huawei EchoLife HG521v1 icin yeni firmware V100R001C23B077 versiyonu cikti, asagidaki adresten indirip modeminizin yazilimini guncelleyebilirsiniz (dosya icerisinde guncelleme dokumani bulunmaktadir);

http://www.4shared.com/rar/WEGX0_vm/Huawei_HG521v1_077.html
    alternatif link;
    http://www.multiupload.nl/OP7OX90JEC

Dosya virus taramasindan gecirilmistir %100 temiz cikmistir.
    Virustotal raporu:https://www.virustotal.com/file/6a60105e95c330decb1f8164a8cc7d09e5d05c606a92c6cf8c2b9c5169c62a2d/analysis/1358255660/
    VirSCAN.org raporu:http://r.virscan.org/report/cccb3b7342111e28bb87c15290a01a0f.html

Dosyayi bana ELKOTEK A.Ş. Huawei Destek Merkezi (444 13 22) elemani gondermistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2CD672E7 -- 15 Ocak 2013; 16:26:11 >

• TÜRK TELEKOMUN VERDİĞİ HİÇ BİR ÜRÜN KALİTELİ ÇIKMIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizdeniz

Bende Huawei Adsl modem kullanıyorum ve hatta sürekli kopmalar oluyor.
    Telekom dan gelen yetkililer bina içi hatlardan kaynaklandığını buna da kendilerinin müdehale etmediklerini söyledi. Bunun üzerine bina içi hattı yapan ustayı çağırdım, Telekomdan gelen yetkiliyle birlikte baktılar ve sorunu yine bulamadılar. Çözüm olarak ;
    İnternet hızını 8mb den 2 mb e düşürdüler (telekomdan yapabiliyorsunuz).Şuan kopma olmuyor.
    Acaba başka bir adsl cihazı kullanıp kopup kopmadığını deneyen varmı? Varsa marka model tavsiyeniz neler.

Konu biraz hortlanmış olacak ama, bana da bu bilgi lazım. İnternet hızım 10 mbps ve int. hızımı düşürmek istemiyorum, bende de sürekli kopma problemi var acaba modem kaynaklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AD0LF

quote:

Orijinalden alıntı: cengizdeniz

Bende Huawei Adsl modem kullanıyorum ve hatta sürekli kopmalar oluyor.
    Telekom dan gelen yetkililer bina içi hatlardan kaynaklandığını buna da kendilerinin müdehale etmediklerini söyledi. Bunun üzerine bina içi hattı yapan ustayı çağırdım, Telekomdan gelen yetkiliyle birlikte baktılar ve sorunu yine bulamadılar. Çözüm olarak ;
    İnternet hızını 8mb den 2 mb e düşürdüler (telekomdan yapabiliyorsunuz).Şuan kopma olmuyor.
    Acaba başka bir adsl cihazı kullanıp kopup kopmadığını deneyen varmı? Varsa marka model tavsiyeniz neler.

Konu biraz hortlanmış olacak ama, bana da bu bilgi lazım. İnternet hızım 10 mbps ve int. hızımı düşürmek istemiyorum, bende de sürekli kopma problemi var acaba modem kaynaklı mı?

Bu modemi kullananlar halen varsa konu daha çok hortlar :)

Ne yazık ki modem kaynaklı sorununuz
    Çok dandik bir modem aşırı ısınma yüzünden bu kopmalar oluyor
    sabrım taştı ve dün gece yere vurarak parçaladım

• hort
  • soruna çözüm bulan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.