Merhabalar Dostlar, Grupta beni bilenler bilir Telegramda P2E Projelerini takip ederek giriş yapıyorum. Kendiminde yatırımda bulunduğu ve 06.01.2025 Tarihinde 10.000 WL oyuncusuyla başlayan serüveninde bugün TSİ ile 14:00 Da tüm oyunculara açıldı Oyunda 2 adet cripto para birimi var biri pika 0.01$ a sabitlenmiş ve oyuna yaptığınız yatırımla pika kazanıyorsunuz. 2. Para birimimiz ise TELEMON / TON (TELEMON $1.87 - TELEMON / TON on TON / DeDust - DEX Screener) Yaklaşık 3 gün içinde 0.03$ dan 1.8$ ı gördü ve duracak gibi hiç durmuyor. Telemonu ise oyunda enerjimizi yenilemek / upgrade yapmak için kullanıyoruz. Oyunda tavsiyem yaklaşık 10 Ton olan Legendary Paketi açmanız fakat daha düşük paketler ile'de çok güzel karakterler çıkartıp kazanç elde eden var. Proje'de çok ama çok büyük bir hype var şuan bile Telemon Alımı yaparak trene binebilirsiniz. Oyun içerisinde enerji satın alarak ve upgrade yaparak Telemon yakılıyor 2025 İlk çeyrekte ise airdropları var. Referans linkim: Merhabalar Dostlar, Grupta beni bilenler bilir Telegramda P2E Projelerini takip ederek giriş yapıyorum. Kendiminde yatırımda bulunduğu ve 06.01.2025 Tarihinde 10.000 WL oyuncusuyla başlayan serüveninde bugün TSİ ile 14:00 Da tüm oyunculara açıldı Oyunda 2 adet cripto para birimi var biri pika 0.01$ a sabitlenmiş ve oyuna yaptığınız yatırımla pika kazanıyorsunuz. 2. Para birimimiz ise TELEMON / TON (TELEMON $1.87 - TELEMON / TON on TON / DeDust - DEX Screener) Yaklaşık 3 gün içinde 0.03$ dan 1.8$ ı gördü ve duracak gibi hiç durmuyor. Telemonu ise oyunda enerjimizi yenilemek / upgrade yapmak için kullanıyoruz. Oyunda tavsiyem yaklaşık 10 Ton olan Legendary Paketi açmanız fakat daha düşük paketler ile'de çok güzel karakterler çıkartıp kazanç elde eden var. Proje'de çok ama çok büyük bir hype var şuan bile Telemon Alımı yaparak trene binebilirsiniz. Oyun içerisinde enerji satın alarak ve upgrade yaparak Telemon yakılıyor 2025 İlk çeyrekte ise airdropları var. Referanslı linkim: https://t.me/telemonapp_bot/app?startapp=XCYKP Referansız link; |
Bildirim