Şimdi Ara

Telepati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telepati diye bir kitap okuyorum çok ilginç bir kitap tavsiye ederim. Soru şu aranızda telepati yapabilen var mı?

• Kardeş telekinzei biyokinezi falan biliyorum. Telekineziyi zamanında yapabiliyordum Kaşık bükmeyi bir kere yapabildim o kadar ama bilim bunun olmadığını söylüyor. Ben yaptığım için inanıyorum.

Telepati derken, durugörü var o yeteneğimi geliştirmiştim. Kardeşimin iki elinden birinde para vardı ve ben bunu 8 de 8 bildim bu yetenek sayesinde. Çok güzel şeylerdi. Şuan kısmen biyokinezi yapabiliyorum günlük hayatımda çok işe yarıyor
  • Up
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl geliştirdin ?
  • Ben birisi geleceği zaman hissediyorum yada aklıma gelen kişiyle yolda karşılaşıyorum. Buda telepatiymiş.
    Nasıl geliştirdin ve biyokinezi ile neler yaptın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozed -- 1 Şubat 2017; 23:37:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Nasıl geliştirdin ve biyokinezi ile neler yaptın.

Okuyunca biraz saçma gibi gelebilir ama ben bizzat denediğim için inanıyorum. Biyokinezi göz rengi değiştirme ile ünlüydü genelde. Bende bunla başlamıştım. 3 sene önce falan, gözüm normalde yeşil mavi benim. Ve ve düm düz renkti. Ben denemek için gözümün sarı olması şeklinde biyokinezi yapıyordum. Ve bir ay sonra göz bebeğimin etrafı sarı olmaya ve genişlemeye başlamıştı. Sonra yarıda bıraktığım için hala öyle kaldı, hafif sarı (hardal rengi) etrafı da mavi yeşil gibi. O zamanlar Gözümün rengini ayrıca bir kaç saniyelik değiştirebiliyordum. Yani gözümü kapatıyordum 30 saniye, açtığımda kısa süreli hafif renk değişiyordu. Bunu 2 arkadaşıma anlatınca inanmamıştı, gözlerinin önünde denedikten sonra acayip şaşırmışlardı. Ama şuan denemiyorum sanırım şuan yapamam

Nasıl yapıyordunuz?
  • Dark horse kullanıcısına yanıt
    Pm atın bi forum sitesinde anlattım 4 sene önce onun linkini atayım. Sanırım burdan atsam sorun olur
    Hocam okudum yazınızı yalnız biraz korktum. Yani bu şey beyinde bir hasara neden oluyor mu yada beyin dalgalarını etkiler mi ?? Tehlikeli gibi duruyor.

Baş ağrısı geçirmeyi öğrendiğim iyi oldu çünkü bende auralı migren var. Deneyeceğim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark horse

Hocam okudum yazınızı yalnız biraz korktum. Yani bu şey beyinde bir hasara neden oluyor mu yada beyin dalgalarını etkiler mi ?? Tehlikeli gibi duruyor.

Baş ağrısı geçirmeyi öğrendiğim iyi oldu çünkü bende auralı migren var. Deneyeceğim .

Tehlikesini bilmiyorum ama migrende kesinlikle ise yariyor. Bende de migren var, bazen ikindi vakti yattiktan sonra oluyor migren. Kafamin icinde cok degisik bir agri. Bunu basina gelenler iyi bilir. O agriyi konsantre olunca aniden tamamen yok oluyor, 15 saniye falan mesela, sonra konsantrem bozulumca tekrar agrimaya basliyor. Bunu her migren geldiginde yaptim ve hepsinde boyle oldu. Artik 15 saniye degil de tamamen yok edebiliyorum
    Hocam ikindi vakti yatmayın zira delirmiş gibi oluyor insan.
  • Dark horse kullanıcısına yanıt
    Biliyorum cok cok uykum yoksa yatmiyorum genelde. Bir kac haftadir bugun yattim o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Pm atın bi forum sitesinde anlattım 4 sene önce onun linkini atayım. Sanırım burdan atsam sorun olur

pm atabilirmisiniz bana da. merak ettim
  • Osuracagim zaman ses cikcak mi cikmicak mi tahmin edebiliyorum 8 de 8 basarim var
  • quote:

Pm alabilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark horse

Tehlikesini bilmiyorum ama migrende kesinlikle ise yariyor. Bende de migren var, bazen ikindi vakti yattiktan sonra oluyor migren. Kafamin icinde cok degisik bir agri. Bunu basina gelenler iyi bilir. O agriyi konsantre olunca aniden tamamen yok oluyor, 15 saniye falan mesela, sonra konsantrem bozulumca tekrar agrimaya basliyor. Bunu her migren geldiginde yaptim ve hepsinde boyle oldu. Artik 15 saniye degil de tamamen yok edebiliyorum

Hocam bende pm alabilir miyim ?

• Forumda ilk kez kitap konusu görüyorum. Çok duygusal
  • Pm alabilir miyim (göz için değil) bu tarz sayfaların linkini ?

Teşekkürler.
  • quote:

Pm alabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.