Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2013-11-21
    Bitiş Tarihi:
    2013-12-06
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız 07.12.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir Cihazınız son test aşamasındadır. diye bir uyarı gelmedi bende direk kargoya teslim edildiği yazıyor belki gün içerisinde yazıyor olabilir çünkü gec baktım darısı bekleyenlere..
  • Daha ne kadar beklicem benden önce verenler aldı ben hala bekliyorum olacak iş değil...

İş emri:
    I2853569
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
  • DJ KEYNO senin cihaz hangi model kardeşim renk gb ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkfvas1905

DJ KEYNO senin cihaz hangi model kardeşim renk gb ?

4s Siyah 16 Gb
  • İş emri:
    I2855012
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-19
    Bitiş Tarihi:
    2013-12-06
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız 07.12.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.

Pazartesi telefon elimde oh be. Ben kutusuyla vermiştim umarım aynı şekilde gönderirler.
  • iPhone 5s'i değiştirilen oldu mu? Abimin ki bir aydır Teleserviste ne zaman gelir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe22days kullanıcısına yanıt
    ne verdiysen onunla yolluyolar bende kutu bütün aksesuarlarla yolladım aynı yeni sıfırmış gibi geldi...
  • gelen cihazların imei nosu apple destek bölümünden kayıtlımı diye bakıyorum ama bulunamadı diyor nasıl bi iş anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestre1905

gelen cihazların imei nosu apple destek bölümünden kayıtlımı diye bakıyorum ama bulunamadı diyor nasıl bi iş anlamadım?

link verde bende bakayım
  • quote:

gelen cihazların imei nosu apple destek bölümünden kayıtlımı diye bakıyorum ama bulunamadı diyor nasıl bi iş anlamadım?

6 ay önce degişim almıştım Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI diyor ve yarında telefonumu alacam degişim verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

link verde bende bakayım

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
  • silvestre1905 S kullanıcısına yanıt
    Peki kutuyu jelatinli şekilde açılmamış olarak mı gelmişti? Ben kutuya sadece cihazı koydum gönderdim.
  • AYIN 28 İNDE ANTALYA VODOFONE BAYİSİNE TESLİM ETTİĞİM İPHONE 5 16 GB ELLERİNDE Bİ HAFATAYI GEÇ,K SÜREDE NASIL OLUYOR ANLAMADIM BİRDE DURUM NASI GÖZÜKÜYOR SORUNUM ÜST TUŞ SAĞDAN BASILINCA AÇILMAMASI SOLDAN BASILILNCA AÇILMASI KAÇ GÜNE İŞLEM SIRASINA ALIRIM CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ...TEŞEKKRÜLER

I2862662
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-12-03
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkfvas1905

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

link verde bende bakayım

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

verdigin linkte bulunamadı diyor https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mcks.gov.tr%2Ftr%2Fimeisorgu.php&ei=E7-kUv3nF5KShQfj6oD4BA&usg=AFQjCNGYELmZPRIXL59L8u1geONPrEhY-g&bvm=bv.57752919,d.bGE burda var diyor ime sorgulamada

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar1234

AYIN 28 İNDE ANTALYA VODOFONE BAYİSİNE TESLİM ETTİĞİM İPHONE 5 16 GB ELLERİNDE Bİ HAFATAYI GEÇ,K SÜREDE NASIL OLUYOR ANLAMADIM BİRDE DURUM NASI GÖZÜKÜYOR SORUNUM ÜST TUŞ SAĞDAN BASILINCA AÇILMAMASI SOLDAN BASILILNCA AÇILMASI KAÇ GÜNE İŞLEM SIRASINA ALIRIM CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ...TEŞEKKRÜLER

I2862662
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-12-03
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.

kardeş vallah şans işi bence mesala ben 10 gün oldu gönderdim degişim aldım yarın gidip alacam işlem sırası 4 gün sürdü benim
  • swap? kelimesini tam anlatacak biri varmı????
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    darısı benim başıma inşallah yarın 5. bekleme günüm olacak inşallah bi an çnce bişey olur forumda ilk okuduğumda telefonum daha yeni bozulmyaa başlamıştı o ara tıkanıklık var diye vermemiştim sonra dağıtılmaya başayınva verdim ama ellerine nasıl 7 gün sonra ulaşılıyor anlamış değilim o 7 günlük süre 20 günün içersine giriyormu birde şuan ellerinde telefon var değilmi gine o kadar süre mağdur olanlar gibi olmayalımda teşekürler cavp için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar1234

darısı benim başıma inşallah yarın 5. bekleme günüm olacak inşallah bi an çnce bişey olur forumda ilk okuduğumda telefonum daha yeni bozulmyaa başlamıştı o ara tıkanıklık var diye vermemiştim sonra dağıtılmaya başayınva verdim ama ellerine nasıl 7 gün sonra ulaşılıyor anlamış değilim o 7 günlük süre 20 günün içersine giriyormu birde şuan ellerinde telefon var değilmi gine o kadar süre mağdur olanlar gibi olmayalımda teşekürler cavp için...

ben hala bekliyorum kardeş bu hafta gelicek inşallah öyle umuyorum...

İş emri:
    I2853569
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

• Matherson kullanıcısına yanıt
    senin baktığın link btk yani bilgi teknoloji kurumu orda zaten kayıtlı gözükür orda kayıtlı gözükmese zaten telefonu kullanamazsın benim verdiğim linkde yani apple uluslararası cihaz sorgulama linkinde görülmesi lazım bunun içinde önce cihazı etkinleştirmeniz lazım cihazı etkinleştirmek içinde önce sim kartınızın pin kodunu ayarlardan kapatıp daha sonra cihazı bilgisayara bağlayıp i tunes üzerinden etkinleştirin böylece cihaz etkinleştirildikten sonra o linkdede imeiyi girip etkin olduğunu görürsünüz daha sonra isteğe göre pin kodunuzu tekrar aktif edebilirsiniz...
  • sonbahar1234 S kullanıcısına yanıt
    verdiğin vodafone bayisi cihazını bekletip geç göndermiştir o yüzden doğal olarak 7 günü bulmuş olabilir bi ara ben vodafone vınn cihazımı arızalandığı için vodafone bayine götürmüştüm teleservice'e göndericeklerini beni arayıp haber vereceklerini söylemişlerdi 4 gün geçip aramadıklarında bayiye gitmiştim gittiğimde ne göreyim vınn cihazım hala orda duruyormuş gönderilmemiş sebebini sorduğumda ise yoğunluktan dolayı diye saçma bi cevap almıştım senin telefonunda tahminimce geç gönderilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkfvas1905 -- 9 Aralık 2013; 0:24:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.