Şimdi Ara

Teleservice Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    değişim karalarında alınan eski cihazınız size gönderilmiyor,onlarda kalıyor ve bağlı oldukları distribütöre gönderiyorlar..windows phone gönderdiyseniz eski cihazınız da microsoft türkiye'ye gönderilecek demektir..onlar da ana fabrikaya gönderiyor..bu sırada da size yeni cihazınız veriliyor ve garnatiniz kaldığı yerden devam ediyor..yani eski cihazınız dönmeyecek size.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    eski cihazımın bana dönmeyeceğini biliyorum. adamlar eski cihazımı boran danışmanlığa bir dört gündür göndermiyorlar. boran danışmanlık yeni telefon gönderecek bana ama teleservice eski telefonu göndermediği için telefonsuz kaldım. 20 kasım 2015 ten beri telefonu tamir edemediler veya göndermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezo5

quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

TR servislerinin Apple cihazlara mudahale etmeye hakki yok, direkt apple a mail atilmali. forumda bir arkadasin daha basina gelmisti benzer olay, apple yazdi cihazi degistirildi, iyi forumlar.

Merkez'e mi direkt atılmıştı mail ? Arkadaşınız forumdaysa hala sorabilirmiyiz nasıl olduğunu? Cevap için çok teşekkürler

2013'ten ayak sesi gelmiş 'Ayakta mı duramıyom?' reisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aagir kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış okumuşum o Zaman kusura bakma, evet maalesef işleri çok ağırdan alıyorlar herkes şikayetçi bu durumdan. Arayıp sık sık bastırın cihazın durumu nedir diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

quote:

Orijinalden alıntı: sezo5

quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

TR servislerinin Apple cihazlara mudahale etmeye hakki yok, direkt apple a mail atilmali. forumda bir arkadasin daha basina gelmisti benzer olay, apple yazdi cihazi degistirildi, iyi forumlar.

Merkez'e mi direkt atılmıştı mail ? Arkadaşınız forumdaysa hala sorabilirmiyiz nasıl olduğunu? Cevap için çok teşekkürler

2013'ten ayak sesi gelmiş 'Ayakta mı duramıyom?' reisin

Çok güldüm eyvallah
    4 tarih oldu şimdi 5ste sıkıntılar başladı. 5 lira mı almışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.