Şimdi Ara

TELESERVICE z3 Değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nisan ayının sonunda aldığım z3'üm tahminimce üst hoparlör ve arka üst kısımdaki açıklıktan su aldı 5 gün civarı hoparlör mikrofon çalışmadı,kamera camı buharlaştı ve kamerayı açtığımda başka bir uygulama tarafından kullanılıyor diyip kameradan çıkıyordu dock şarj aleti kullanıyordum aldığımdan beri sim kart,hafıza kartı veya normal şarj girişinde herhangi bir sıkıntı yoktu ekranda dokunmatikte herhangi bir sıkıntı yoktu.Cihazı 10.09.2015 tarihinde Ankara Teleservice'e verdim 16.09.2015 de değişim cihazı bekliyor yazdı. 20 iş gününü geçireli çok oldu ancak servise her gitmemde sony cihazı göndermedi onları bekliyoruz dediler bugün tekrar sisteme değişim cihazı bekliyor yazmışlar 1 saat sonrasına ise cihaz tamire alındı diye not düşmüşler bunun anlamı ne oluyor birisi açıklarsa gerçekten çok memnun olurum şuan Ankara dışında olduğum içinde servise gidip öğrenemiyorum.Bilen bilir malum bu firma telefonlara yanıt vermiyor. Durumun ekran görüntüsünüde paylaştım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim

TELESERVICE z3 Değişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremdemirelli -- 27 Ekim 2015; 17:42:42 >

• ekremdemirelli kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bence telefonun yenisini iste. Böyle bir hakkın var diye biliyorum. Çünkü telefonu göndereli 20 iş gününü geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grumm2 -- 28 Ekim 2015; 18:01:11 >
  • ekremdemirelli kullanıcısına yanıt
    20 iş gününü geçtiği için değişim talep etme hakkın var yasal olarak distirbütör garantili ise distirbütörden ürün istenir elinde yoksa satın aldığın yer sana paranı geri öder sakın hediye çeki vs kabul etme nakit para iste banka hesabı vs gibi.

Eğer sana kargo ile yeni ürün göndermediyseler kargoyu teslim alma ve kargo şirketine rapor yazdırarak kargoyu kabul etmedi bundan dolayı geri yolladı gibi not düşür ve seni arayacaklardır.

Kargoyu açmadan üzerinde rapor var o rapor da da yeni ürün mü değil mi anlaşılmakta.Anlayamıyorsan da sıkıntı yok aç ve geri yolla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.