Bildirim
Televizyon akıllandıran minik canavar - Xiaomi Mi TV Stick!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Enes bey bu cihaz telefon üzerinden internete bağlandığında saat güncellemesi yapmıyor ve saati güncellemediği için de "Bağlı, İnternet yok" uyarısı veriyor. BIOS pili olsaydı saat sorunu yaşanmazdı. Bu kronik sorun çokça yaşanıyor malesef.
-
cihaz kendikenine menüye düşüyor.sanırım içine işlemci koymayı unutmuşlar.menüden menüye geçişlerde mutfakdan birşey alıp gelebiliyorsun:) hee sorun çıkarmtdan netflix de filim açabilirsen güzelce izlersin.
-
Bu cihazın dh forumda ana konusu var ;)) hani videoyu hazırlanmadan önce belki bakmamışsınızdır diye yazıyorum " inceleme yapan " yetkili......
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şeyleri neden defalarca farklı cümlelerle söylediniz video çok daha kısa olabilirdi
-
Aynı şeyleri neden defalarca farklı cümlelerle söylediniz video çok daha kısa olabilirdi
-
izlemedim. o yüzden inceleme hakkında yorum yapmıyorum fakat cihaz çıkalı aylar yıllar olmuş. keşke bu tür incelemeler daha erken yapılsa. dh sıradan bir site değil benim gözümde amma ve lakin güncellik konusunda çok yetersiz. bazı incelemeler direkt reklam incelemesi zaten. işini hakkıyla yapan bi erdi var bir de burak şolt.
-
Valla 5 6 aydır kullanıyorum baya iyi yansıtmayı çok iyi yapiyo
-
DH ye bastıktan sonra 10 saniye de mi açıldı yoksa ben yanlış mı gördüm!??
-
Vallahi benim evde 2 tane var çok iyi bişey. En azından 2 devlete 1 kendime tv parası harcamaktan çok çok iyidir
-
Madem teknoloji üzerine içerik üretiyorsunuz, cihaz daha yeni çıkmışken inceleme yapmanız çok daha mantıklı olmaz mı? Aylardır birçok kişinin kullandığı bir cihaz ve üzerine binlerce içerik yapıldı çıktığından bu yana. Sizin videonuz da herhangi yeni bir şey anlatmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Ürün yeni elimize ulaştı. Hızlı bir şekilde incelemesini hazırlayıp yayınladık. Maalesef bu konuda benim elimden gelen hiç bir şey yok -
Güzel inceleme olmuş. Sade ve hızlı.
-
Mesut da var. Arka planda çalışanlarda var. Bunlar yeni doğrusuyla yanlışıyla düzelir. Bende çok eleştirdim ama düzelme var olacak olacak.
-
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geç gelen içerik. Kendini çok tekrarlayan bir sunucu. Alınmaca yok, kötü.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
izlemedim. o yüzden inceleme hakkında yorum yapmıyorum fakat cihaz çıkalı aylar yıllar olmuş. keşke bu tür incelemeler daha erken yapılsa. dh sıradan bir site değil benim gözümde amma ve lakin güncellik konusunda çok yetersiz. bazı incelemeler direkt reklam incelemesi zaten. işini hakkıyla yapan bi erdi var bir de burak şolt.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X