Şimdi Ara

TELEVIZYON KALMADI'MI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İ.b'nin stoklarında her tv mevcut, yersen...

Telefon ettim 1000 liralık lcd soruyorum yok, 1200'lük soruyorum yok bana önerdikleri model 2000 lira. Yok canım kalsın...
  • Evet reyonlar boşalıyor ama İB nin sitesindekileri mevcut olan markalarda dahi bulamıyorsunuz.Yok böyle birşey.Ayrıca hemen hemen her konu başlıgına bir reklam kondurup konuyu saptırma sanatınıza hayranım İB.Kendinize ait bir başlık açın yada sitede yer alan reklamlarınızla yetinin lütfen.Kimse burada bir başlıgı tartışırken sizin hakkınızdaki şikayetleri tartışmak zorunda değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orjinalden alıntı: eaz

quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

Arkadaslar,

Bu haftasonu Istanbuldaki muhtelif elektronik magazalarini ziyaret ettim.

Resmen TV kalmamis.... reyonlar bos !!??

Sebep nedir sizce ?

Yeni modeller gelecek diye stoklar eritiliyormu yoksa ekonomi gercekten bukadar kötümü ?

Bende yeni Pany plazmaları bekliyorum, bugün MM B.düzüne uğradım 1 ayı bulmaz stoklarımıza girer diyorlar.

Haydi hayırlısı...

Hocam Beylikdüzü MediaMarkt da güncel LCD TV durumları nasıl? Reyonlar dolumu, bende gitmeyi düşünüyorum bu aralar. Samsung ve Sony leri inceleyeceğim. Modeller yoksa gitmeyelim boşuna

Sayın MajestiC,

Samsung ve Philips te çeşit var, Sony de ise z serisi ve şu en ince panellerini teşhirde gördüm. Gözüme çarpan bunlar, çeşit olarak bayağı ürün vardı.

Selamlar,

• quote:

Orjinalden alıntı: İstanbul Bilişim

quote:

quote:

Arkadaslar,

Sebep nedir sizce ?

Yeni modeller gelecek diye stoklar eritiliyormu yoksa ekonomi gercekten bukadar kötümü ?

Bende yeni Pany plazmaları bekliyorum, bugün MM B.düzüne uğradım 1 ayı bulmaz stoklarımıza girer diyorlar.

Haydi hayırlısı...

42X10 ları bekliyorsaniz biz tırları bitirmek üzereyiz. Yeni tırlar yola cıkmak üzere. iclerinde 42G10 ve 40" ler de var.

42G10 modelini bekliyorum, ne zaman satışa hazır hale gelir?

• Yeni bir İmaj yaratmaya yaratan firma Bir kere sildim hafızamdan 2 defa aynı hatayı yapamam...

Saygılar,
  • MajestiC arkadasim,

gecen cuma MM Beylikduzundeydim... Sony ve Samsung LCD vardi
    ama philips, toshiba, LG vs reyonlari bombos.

37" LCD karsilastirmaya gitmistim... sadece 2 model panasonic vardi

Hocam Beylikdüzü MediaMarkt da güncel LCD TV durumları nasıl? Reyonlar dolumu, bende gitmeyi düşünüyorum bu aralar. Samsung ve Sony leri inceleyeceğim. Modeller yoksa gitmeyelim boşuna
  • Teşekkürler arkadaşlar.
    Gidip samsunglara bakayım. Sony Z uçuk zaten, onada bakıp bakıp tekrar hayranlık duyarım artık
  • eaz arkadaşım,

37'' Philips incelemeye gittim MM'e ... teşhir bie yoktu
    çıktım Philips / Siemens bayiisine gittim... 'ana depoda' bile kalmamış dediler

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar,

Sebep nedir sizce ?

Haydi hayırlısı...

Sayın MajestiC,

Samsung ve Philips te çeşit var, Sony de ise z serisi ve şu en ince panellerini teşhirde gördüm. Gözüme çarpan bunlar, çeşit olarak bayağı ürün vardı.

Selamlar,

• Anlaşılan Tv'leri ihtiyaca göre getirtiyorlar. Fakat geçen gün Ömür Teknosa'da hertürlü modeli bizzat yerinde çalışır olarak görme imkanım oldu...
  • zor beğenenlerdensin galiba,hadi kolay gelsin
  • Orjinalden alıntı: Alphadog

eaz arkadaşım,

42" ve 47" vardı yanılmıyorsam, pes serisi ve 9803 inceleyecektim ikisinide buldum...
  • Orjinalden alıntı: eaz

eaz arkadaşım,

42" ve 47" vardı yanılmıyorsam, pes serisi ve 9803 inceleyecektim ikisinide buldum...
  • satıcıların ürün yelpazesini geniş tutmak ticarette altın kuraldır.ucuz mal pahalı malı,pahalı mal ise ucuz malı sattırırki kriz olan ortamlarda elinde stok olmamasının en büyük sebebi bence parayı mala bağlamamaktır.
  • ya arkadaşlar toshiba 37xv500p nin herhangi bir yerde satıldığını gören duyan varmıdır?en son hızlial.com dakilerde tükenmiş..mesaj attım.o modelden artık gelmeyecek yeni toshina serileri 15 gün içinde stoklarımızda olacak diye cevap geldi..bu ne iş anlamadım..94 ekran tv yok ortalıklarda...
  • SerdaR^73 arkadaşım,

1 ay evvele kadar BIMEKS dukkanlarında her tür Toshiba vardı ... şimdi 1-2 model kaldı.

Belki Istanbul Metrocity'deki Toshiba dükkanında bulursun

quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

ya arkadaşlar toshiba 37xv500p nin herhangi bir yerde satıldığını gören duyan varmıdır?en son hızlial.com dakilerde tükenmiş..mesaj attım.o modelden artık gelmeyecek yeni toshina serileri 15 gün içinde stoklarımızda olacak diye cevap geldi..bu ne iş anlamadım..94 ekran tv yok ortalıklarda...
  • quote:

SerdaR^73 arkadaşım,

1 ay evvele kadar BIMEKS dukkanlarında her tür Toshiba vardı ... şimdi 1-2 model kaldı.

Belki Istanbul Metrocity'deki Toshiba dükkanında bulursun

quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

ya arkadaşlar toshiba 37xv500p nin herhangi bir yerde satıldığını gören duyan varmıdır?en son hızlial.com dakilerde tükenmiş..mesaj attım.o modelden artık gelmeyecek yeni toshina serileri 15 gün içinde stoklarımızda olacak diye cevap geldi..bu ne iş anlamadım..94 ekran tv yok ortalıklarda...

dostum byük bir tesadüf eseri bimeks 200 stokla 37xv555 (500den biraz daha farklı.dvt tuner ve ortam ışık sensörü var) modelini satışa çıkarmış..bu sabah 1497/6 taksit den 2 adet mail orderla aldım....tam vestele gidip bakayıp derken şans işte..hayırlısı buymuş demekki

• Arkadaşlar Istanbul Bilişimin sitesinde olmasına rağmen ne sorduysam ellerinde yok.Yok olan birşeye neden fiyat verilir ki. Örn:LG 42LH4000 Lcd Tv. Ayrıca Ne zaman geleceği hakkında da verdikleri tarihlere artık güvenim kalmadı. Saygılarımla.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankfantoma

Arkadaşlar Istanbul Bilişimin sitesinde olmasına rağmen ne sorduysam ellerinde yok.Yok olan birşeye neden fiyat verilir ki. Örn:LG 42LH4000 Lcd Tv. Ayrıca Ne zaman geleceği hakkında da verdikleri tarihlere artık güvenim kalmadı. Saygılarımla.....

E zaten sony eurasia garantisi veremiyorsun bari sitedeki modellere yok deme.
  • İzmitte en çok çeşit tvyi bugun darty de gördüm valla. Teknosalar cartlar curtlar da tv yok anasını satıyım. Darty deki tvlerdede bizim aradığımız yok yine elimiz boş döndük..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.