Popüler kanalların yayın akışlarını an be an anasayfasında veren bu site, üyelere özel sunduğu kişiselleştirme ve diğer ayrıcalıklarla dikkat çekiyor. Bilgisayarın yanında televizyonu açık duranlara zapping yapmak dışında bir alternatif veren sitenin gelecek vaadettiğini düşünüyorum.
kanal sıralamasını neye göre yaptınız acaba reklam fiyatına göremi?
yok ya reklam için henüz erken, sıralamayı tamamen kafamıza göre yaptık, şimdilik çok parada pulda gözümüz yok :D işin aslı biz 3-5 ünv. arkadaşı kurduk siteyi maksat internette bir dikili ağacımız olsun :) ama dediğin gibi ileride reklam amaçlı bu çeşit atraksiyonlar düşünebiliriz..
Yaa bu site çok hoşuma gitti, forumu da çok güzel tam istediğim gibi, tebrik ederim yapan arkadaşları, hayırlı olsun, bizim gibi televizyon seven kitleyi çok mutlu ettiler, umarım devam edersiniz..
ewet gerçekten çok işe yarar bir site bu.Ben her kanalı net olarak görrebiliyorum. En önemli özellik bu forumda da oldukça komik muhabbetler oluyo
Sitenin tasarımını yeniledik, yukarıya o gün tv de ne olduğunu gösteren bir banner ekledik, ayrıca kanal sayımızı da birhayli artırdık, desteğiniz için teşekkürler, tavsiyeleri olan arkadaşları dinlemek isterim..
Sitemizi baştan aşağı yeniledik. Domain imiz de değişti artıkwww.tvrehberi.tv deyiz. Programların açıklamaları, dizilerin bölüm özetleri-filmlerin konuları forumlara düzenli olarak girilmeye başlandı, ayrıca anasayfadaki banner ımız her gün güncelleniyor, günün önemli programlarına kısaca bir bakış atabiliyoruz ordan, forumlara katılımda gittikçe artıyor, yakında moderatörlere ihtiyacımız olacak Ayrıca anasayfadaki kanal sayımızı 12 ye kanal listemizi 35 e çıkardık, artık üye olanlar kendi anasayfalarında 12 kanalı istedikleri gibi yerleştirebilecekler..
Bağımsız bir televizyon rehberi kurmanın tüm zorluklarına rağmen bu işi güzel bir organizasyonla götürmeye çalışıyoruz. Umarım güzel ve faydalı bir iş yapmışızdır, iyi ya da kötü yapacağınız tüm eleştiriler için teşekkürler
Öneri
Ana sayfada bir çok kanalın verisini çekmeye çalıştığı için sayfanın tamamen açılımı uzun sürüyor anasayfa daki verileri azaltabilirsin..
Site Güzel olmuş Yapan Arkadaşın Elline Sağlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme