|
Televizyon Tavsiyeleri - Kasım 2024
-
-
Seneye hayırlısı ile Samsung yada LG’mi olur bilemiyorum bir 77inch alma düşüncesindeyim.
-
Hocam bütçem anca bu TV ye kadar cikabildi o da büyüklüğüne ve indirimine tav oldum.
Gönül ister ki 98C755 modelini alabileyim ama yok işte.
98P755 donanim olatak nasil hocam, f/p olarak nasil ?
98" de muadilleri daha yüksek fiyatlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum bu TV yanlış görmediysem 80bin lira, aynı fiyata LG oled, samsung neo qled 75, samsung Q60D 85 inç ve daha niceleri alınabiliyor, ben olsam TCL tercih etmezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 12 Kasım 2024; 09:23:42 >
-
O dediğin tv lerin 98 inc fiyatina baktin mi
Hocam belirttiğiniz fiyatın biraz daha üzerinde TV nin fiyatın.
Hocam Rtings incelenen TCL TV lerin model numaraları Türkiye deki model numaralari farklı, orada incelenen TV ler buradaki hangi model numarasına denk geliyor anlayamadım.
Sonuçta kişisel tercih meselesi, ben olsam boyuttan ziyade özellik ve ek faydaları düşünürüm. Güle güle alır kullanırsınız umarım..
-
https://www.hepsiburada.com/grundig-55ghu7000b-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV000047O2M7 Grundig 55GHU7000B 55" 15.300 tlye alınabiliyor nasıl bir tercih olur?
-
LG ve Samsung diyorum
-
merhabalar film ve futbol maçları izleyeceğim bir tv arıyorum iptv de olacak aşağıdaki ürünler arasında kaldım bu modellerden kullanan ya da farklı bir öneride bulunan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
1- philips 65pml9009 (önceliğim bu tv ama titan os işletim sistemini bilmiyorum uygulama yüklenebiliyor mu yorumları gayet iyi onun dışında)
2-Lg 65qned86t (daha önceki televizyonum lg kumandası benim için + ve etrafımdaki herkes Lg diyor başka modelde olabilir
3-Tcl 65c755 ( sayfalarda çok önerildiğini gördüm ama maçlarda bulutlanma olduğunu yazanlar vardı)
4-Samsung 65q70d ( kullanan bir arkadaşım önerdi)
-
O saydığın tv lerin hic biri tcl c755 ayarinda degil. C755 ayarinda bir tv bakıyorsan samsung qn90 ve qn95 e bakmalisin
75qned86t düşünüyorum, 60-65 bin arasında fiyatı.
Bunun dışında bi Samsung 70D var. Ne yapmalıyım?
Fikirlere açığım. Teşekkürler.
Tcl 75c855 alarak miniled tv lerin en iyisini alabilirsiniz
TCL markasını bilmiyorum, LG ya da Samsung düşünüyordum. Şu anda LG kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ama bu biraz şans işi tabii. Ve TCL garanti konusunda ne durumda hiç bilmiyorum.
Siz kullanıcı mısınız yoksa satıcı mısınız?
Servis konusunda bi sorun yaşarsak kimşe muhatap olacağız?
Teşekkürler.
Media Mark TCL Tv lerde %10 indirim uygulamış, haber vereyim dedim
85C855 bulamadım. Bu TV gelecek mi?
-
TCL amazon kampanyası vardı bitmediyse. 1₺ karşılığında soundbar hediye ediyorlardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buna baktım göremedim, bitti gaiba.
-
Bu forum güzel olmuş, başlığı açana teşekkür ederim, youtube videsounu da izleyeceğim.Televizyon merakım hiç yoktu o yüzden pek anlamıyorum maalesef. 65-75 arası güzel bir televizyon almak istiyorum ancak 40 bin lira bandını geçmesin istiyorum, tavsiyeleriniz olursa açığım.
Benzer içerikler
- netgsm şikayet
- whatsapp tema değiştirme
- instagram dondurma
- 1 telefonda 2 whatsapp
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X