Şimdi Ara

Televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung lcd tv miz 2 yılını ve garanti süresini doldurduktan 15-20 gün sonra bozulunca, parçasına da 600 tl istenince yeni bir tv alalım dedik.
    Fiyat 1000-1500 tl civarı ama çok çok fark eden iyi bir özelliği varsa 2000 e kadar olabilir.
    Ailem için araştırıyorum ve en önemlisi alacağımız televizyonun uzun ömürlü ve bizi sürekli servisle uğraştırmayacak bir tv olması çünkü samsungta çok sıkıntı yaşadık.
    ( Aslında led tv istiyorum ben ama plazmaların daha uzun ömürlü olduğunu okudum bu konuyla ilgili başka da bir fikrim yok.)
    Özetle bu paraya alınabilecek en iyi tv hangisidir?
    Yardımcı olursanız çok sevineceğim..

• Dostum ben 5 yıldır Panasonic Plazma TV kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Teknik servisi aramadım bile. Ayrıca model falanda gerek yok Panasonic'in neredeyse her modeli aynı özelliği taşıyor. Zamanında 2200TL olan plazma tv'yi 1800'e almıştım.

MediaMarkt'a çok uygun fiyatlara inebiliyor.
  • Kesinlikle 42lm640s öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RetroGT

Dostum ben 5 yıldır Panasonic Plazma TV kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Teknik servisi aramadım bile. Ayrıca model falanda gerek yok Panasonic'in neredeyse her modeli aynı özelliği taşıyor. Zamanında 2200TL olan plazma tv'yi 1800'e almıştım.

MediaMarkt'a çok uygun fiyatlara inebiliyor.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Plazma alırsam panasonicten başka düşünmüyorum bende. Ama bazı olumsuzlukları varmış sanırım ekranda aynı renk sürekli kalınca leke oluşuyormuş ve enerji tüketimi çok daha fazlaymış. Sizce bunlar abartı mı uzun yıllardır kullanan biri olduğunuz için soruyorum ve servisi nasıl gerçi hiç kullanmamışsınız ama? PANASONİC TX-P42GT30E bu model nasıldır? Media Markt fiyatı 1799 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeek -- 10 Ekim 2012; 23:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Kesinlikle 42lm640s öneririm.

Cevabınız için teşekkürler. Bu modeli kullanıyor musunuz artı ve eksilerinden biraz bahsedebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeek

quote:

Cevabınız için teşekkürler. Bu modeli kullanıyor musunuz artı ve eksilerinden biraz bahsedebilir misiniz?

Açıkcası fiyat performans açısından güzel bir cihaz.

3d full hd led tv.
    Dahili hd uydu alıcı ve dahili wifi.
    Smart tv
    400 hz ve 4 gözlük hediyesi var.

Tek eksik olarak gördüğüm sihirli kumandanın olmayışı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meeek

quote:

Açıkcası fiyat performans açısından güzel bir cihaz.

3d full hd led tv.
    Dahili hd uydu alıcı ve dahili wifi.
    Smart tv
    400 hz ve 4 gözlük hediyesi var.

Tek eksik olarak gördüğüm sihirli kumandanın olmayışı.

Kumanda olmayışı büyük bi sıkıntı mıdır? 150 tl falanmış sanırsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeek -- 11 Ekim 2012; 0:12:44 >

• Kablosuz klavye mouse'da rahatlıkla işini görür.
  • quote:

Kablosuz klavye mouse'da rahatlıkla işini görür.

Peki çok teşekkür ederim. Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeek -- 11 Ekim 2012; 10:42:18 >
  • arkadaşlar araştırdım ve smart tv istemediğime karar verdim bana buna göre bir öneride bulunabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.