Şimdi Ara

Televizyon Tavsiyesi Alabilir Miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ricketsia

Evet ben de sizin kadar olmasa da geniş bir salon için tv bakıyorum ve 46" altını pek düşünmüyorum. Sony için bütçem 46 nx720 veya hx720'ye yetiyor. Diğer yandan LG de beni en cezbeden 3D olayı ve yaklaşık 600-700 TL daha ucuz. Gönül parayı basıp 46hx920 almak istiyor ama bir noktada durmam gerektiği konusunda kendimi dizginlemeye çalışıyorum

55'ten düşme... hel 3D için olmazsa olmaz olan büyüklüktür...
  • Bakın bu boyut olayıyla ilgili agtr'ye kesinlikle katılıyorum ben de ama seçim sizin. Burada da "keşke 47" alsaymışım" diye hayıflanan bir 42" kullanıcısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: 3cagdas3

Arkadaşlar tüm yanıtlarınız için çok teşekkürler LW serisinde karar kıldım hatta, 55"'ten vazgeçip 47"'e döndüm modeli de 650S olarak belirledim umarım istediğim performansı ve beklentilerimi karşılar. Tekrardan tespit ve değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.

umarım 47" aldığınıza pişman olmazsınız. ben 55" almıştım, 64 almadığıma pişman oldum. şimdi arayıştayım. özellikle 3d için, ekran büyüklüğü büyük avantaj, bilesiniz

Haklı olabilirsiniz ama 3D özelliğini sık sık kullanacağımı düşünmüyorum açıkçası ayrıca salon büyük dedim fakat aldıktan sonra eşyalarda yer değişikliği yapılacakmış o yüzden izleme mesafesi düşüyor bunu bağlı olarak 47" te karar kıldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Arkadaşlar tüm yanıtlarınız için çok teşekkürler LW serisinde karar kıldım hatta, 55"'ten vazgeçip 47"'e döndüm modeli de 650S olarak belirledim umarım istediğim performansı ve beklentilerimi karşılar. Tekrardan tespit ve değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.

umarım 47" aldığınıza pişman olmazsınız. ben 55" almıştım, 64 almadığıma pişman oldum. şimdi arayıştayım. özellikle 3d için, ekran büyüklüğü büyük avantaj, bilesiniz

Haklı olabilirsiniz ama 3D özelliğini sık sık kullanacağımı düşünmüyorum açıkçası ayrıca salon büyük dedim fakat aldıktan sonra eşyalarda yer değişikliği yapılacakmış o yüzden izleme mesafesi düşüyor bunu bağlı olarak 47" te karar kıldım.

Bunun kararı elbette size ait olacaktır, biz sadece deneyimlerimizi aktardık size. 47"te çok küçük bir panel değil neticede, izleme açınız daraldıysa bunu en iyi siz bilirsiniz.

• Benimde salonda tv seyretme mesafem 3 metre. Alırken 40" - 42" bir tv seçmem tavsiye edilmesine rağmen 47" almıştım. Şimdi keşke 55" alsaymışım diyorum. Eve ilk geldiğinde acaba abarttım mı derken o televizyon günden güne küçüldü.

Uydu alıcı olarak Atlanta HD box ve Dsmart modül abonesiyim. HD kanal sayısı eskisi gibi kısıtlı değil, hd yayın yapan kanal sayısı günden güne artıyor.

3D televizyona hiç girmeseydiniz. Gözlükle Tv seyretmek bana komik geliyor. 3-4 seneye kalmaz gözlükle Tv seyredenlere gülüyor olacağız. Bir sene içinde gözlüksüz 3D Tv'ler piyasaya çıkacak.

Tekrar üstüne basa basa söylüyorum 55" ekranı tekrar düşünün. İleride keşke demenin faydası olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.