Şimdi Ara

Televizyon ve Monitör Askı aparatı 40kg'a kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Televizyon ve Monitör Askı aparatı 40kg'a kadar
    Satışı sadece Kocaeli/İzmit içi elden yapacağım.

Ürün bayağı kaliteli, Amerikan markası.Uygun duvar olmadığı için hiç kullanılmadı,kullanım kitapçığına göre beton veya tahta zeminde kullanılabiliyormuş bu yüzden tuğla duvarı delmeye cesaret edemedik (kullanılan vidaların uzunluğu yaklaşık 5cm).
    Marka ve modeli Vanguard vm435c,internet bilgilerine göre kendisi yaklaşık 4.3kg ağırlığında ve 23" - 42" aralığındaki 40kg'a kadar tv ve monitörler takılabiliyor.Vesa 75/100/200 uyumlu.Ayrıca en uç kısmı 45 derece yukarı ve aşağı oynatılabiliyor.Ek olarak ürün özelliklerinde 23"-42" diyor ancak benim bildiğim televizyon 23" den küçük,42" den de büyük olabilir vesa 75/100/200 ve 40kg'ı geçmeme şartını karşıladıktan sonra.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 75" 35kg olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kametuze

75" 35kg olurmu?
    75x75,100x100,200x200 gibi askı aparatı uyumluluğu olması gerekiyor.Muhtemelen 400x400 falandır yada daha fazladır 75" televizyonun,bu maksimum 200x200 uyumlu.
    Ayrıca 75" televizyonu hareketli askıda kullanmazdım heralde,sabit askı bakın bence tabi amaç farklıysa bilemicem.
  • Merhaba elinizde bu üründen var mı hâlâ acaba. Kocaeli'nde yaşıyorum bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shatteredthings

Merhaba elinizde bu üründen var mı hâlâ acaba. Kocaeli'nde yaşıyorum bu arada.
    Forum dışına satıldı,ilk mesajda kırmızı olarak yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.