Teşekkürler hocam, istisnasız Neo QLED derim ben. Kurulum hemen 1 gün sonra 11 Mart Pazartesi günü yapıldı. Servis sağolsun o kadar hızlı ve atik ki, tüm ayarları maksimuma tıkır tıkır çıkarttı. Uzaktan kumandayı parmakları gibi kullandıkları için gözle takip edemiyorsun ekrandan ne yaptığını :) Neyse onlara kalsa tv ekranı cayır cayır Mediamarkt demo cihazı gibi olacak. Onlar gittikten sonra kişiselleştirdim ayarları, şimdi canavar gibi oldu. İnanılmaz rahat ve konforlu geliyor bana. Bu arada çerçevede de film var, 1 ay süreyi bekliyorum onları da soyacağım. Youtube üzerinden 4k HDR videolar açıyorum ekran gerçekten farkını güzel ortaya koyuyor. Cumartesi günü Netflix'de Kuru Otlar Üstüne filmine izledim, bir anda çok karanlık bir sahneden karlı sahnelere geçişte sinemadaymışçasına beyaz ekran patlaması ve anında oto düzeltme geliyordu. Filmmaker ekran modunu otomatik açtı örneğin. Siyah gibi siyahları özlemişim yalan yok. Ses olarak 60W hoparlör sistemi şimdilik yeterli geliyor ama ileride güzel bir Argon veya Audio Pro aktif hoparlör alırım gibi. TV için iyi ki almışım diyorum, ülkenin içerisinde bulunduğu şu enflasyonist atmosferde yaptığım en iyi yatırım oldu. 13-14 yıl kafa rahat artık. |
Bildirim