Şimdi Ara

Televizyonlardan hangisi seçilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, gittim yerlerdede, forumlardada yeterince kafam karıştı, 2.000 tl bütçem var, en yakın 2.5mt en uzak 5mt'den Samsung 40C530 modelini kullanıyorum, bu televizyonu diğer odaya alıp salona bir televizyon düşünüyorum. Sony 40-KDL-EX720-1 veya LG 40LW4500-5400, iki televizyon içinde mkv ve dts desteklerinde sorun olduğunu okudum ancak bunun aksinide söyleyen var, benim olmazsa olmazım takacağım hdd 2tb ve sıkıştırılmış hd formatlı dosyaları okumasını istiyorum, mkv okur ama dts varsa okumaz diyorsanız, ben bu iki televizyondan birini alırsam bana ne gerekir bu sorunu çözmem için, yoksa Samsung 40D6000 gibi modelleremi yönelmem gerekir?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bebop

Selamlar, gittim yerlerdede, forumlardada yeterince kafam karıştı, 2.000 tl bütçem var, en yakın 2.5mt en uzak 5mt'den Samsung 40C530 modelini kullanıyorum, bu televizyonu diğer odaya alıp salona bir televizyon düşünüyorum. Sony 40-KDL-EX720-1 veya LG 40LW4500-5400, iki televizyon içinde mkv ve dts desteklerinde sorun olduğunu okudum ancak bunun aksinide söyleyen var, benim olmazsa olmazım takacağım hdd 2tb ve sıkıştırılmış hd formatlı dosyaları okumasını istiyorum, mkv okur ama dts varsa okumaz diyorsanız, ben bu iki televizyondan birini alırsam bana ne gerekir bu sorunu çözmem için, yoksa Samsung 40D6000 gibi modelleremi yönelmem gerekir?

Teşekkürler

2 tb hdd destekleyen tv var mı ? ben 1 tb biliyordum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

Orijinalden alıntı: bebop

Selamlar, gittim yerlerdede, forumlardada yeterince kafam karıştı, 2.000 tl bütçem var, en yakın 2.5mt en uzak 5mt'den Samsung 40C530 modelini kullanıyorum, bu televizyonu diğer odaya alıp salona bir televizyon düşünüyorum. Sony 40-KDL-EX720-1 veya LG 40LW4500-5400, iki televizyon içinde mkv ve dts desteklerinde sorun olduğunu okudum ancak bunun aksinide söyleyen var, benim olmazsa olmazım takacağım hdd 2tb ve sıkıştırılmış hd formatlı dosyaları okumasını istiyorum, mkv okur ama dts varsa okumaz diyorsanız, ben bu iki televizyondan birini alırsam bana ne gerekir bu sorunu çözmem için, yoksa Samsung 40D6000 gibi modelleremi yönelmem gerekir?

Teşekkürler

2 tb hdd destekleyen tv var mı ? ben 1 tb biliyordum ama

Seagate'in 2TB lik harici hdd sini rahatlıkla kullanıyorum Samsung 40C530'da

• sony kullanan biri olarak eğer alma amacınız harici diskten film izlemekse samsung a yönelin ama media player alırım derseniz sony den şaşmayın tani ex yerine nx serisine bakmanızı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.