Şimdi Ara

Televizyonuma uygun ''Uydu Alıcısı'' arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,abiler ben Muhammet.1 gün önce Yeni HD özelliği olan led tv mizi aldık televizyonumuz aşağıdaki linktedir.

http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-80-ekran-A32-LB-4310-LCD-Televizyon.html

Şimdi televizyonumuzun hd olması için hd bir uydu alıcıda gerekiyor tabiki.Yalnız televizyonuma uyucak bir hd uydu alıcısı istiyorum.Televizyonum duvara montajlıdır bunun için arkasına takılanlardan olmalı diye düşünüyorum.

İkinci olarak bu uydudan wifi ile internete girmek istiyorum facebook v.s bunun için aşşağıda linkler vericem 2 adet uydu alıcısı var bunlardan hangisi daha iyidir ve televizyonumuza uyarmı.Bunlar hakkında bilgim yok.

Son olarak sizden istediğim kısaca Televizyonuma ugun wifi özelliği olan bir uydu alıcısı varmıdır.Eğer yoksa hd olarak nasıl bir uydu alıcısı tavsiye edersiniz.Anlayanlar cevap yazarsa memnun olurum okuduğunuz için teşekkürler sağolun.

Seçtiğim uydu alıcılarının linkleri(Televizyonuma uyarmı bilmiyorum uyarsa yazın lütfen):

1.Uydu alıcısı

2.Uydu alıcısı

• Siz en iyisi android bir cihaz alin, atlanta gibi mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz televizyonuma uyucakmıdır yani herhangi bir cihaz alsam uyarmı bilmiyorum bilgim yok.Bu arada yaklaşık 300 -350 tl arası bütcem var öğrenciyim.Ben alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammetUzoğlu -- 11 Haziran 2014; 0:19:57 >
  • Abiler bugün biryerden hediye olarak wismann markalı AL-6000 wifi elime geçti.Youtube destekliyor fakat ewimizde wifi ağı var adaptör gerekiyormuş buna uygun adağtör nereden bulabilirim aşağıdaki linkte 1 adet buldum ama kurulum cd si var adaptörün çalışırmı uyduda eğer çalışmassa ne yapmalıyım öneri verin lütfen.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-wdn300a5-300mbit-5dbi-antenli-yuksek-guclu-kablosuz-usb-ag-adaptoru-dk-nt-wdn300a5/productDetails.aspx?productId=bd500744&categoryId=103939

• next cool hd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren596

next cool hd

Bu neyin markası anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.