Şimdi Ara

tellcom-smile-biri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tellcom-smile-biri...
  • tellcoma geç derim.
  • ilk çıkıtığında smile almıştım ve 1.5 sene kullandım teknik servis sıfır telefon ediyosun telefonu açıyorlar ve cevap vermeden direk yüzüne kapatıyorlar anca küfür ediceksin başka türlü hizmet alamıyosun smile adsl den bu durumda ttnet ten şaşma
  • Aralık 2007' de smile Adsl ile olan tüm ilişkimi bitirdim. Ayrıca kayıt altına alınan konuşmalarda müşteri yetkilisine ödemem gereken miktarı sordum. söylediği miktar yani kullanma ücretim 1 ay sonra fatura olarak bana yansıtıldı. Şubat ve Mart 2008 aylarında 2 farklı smile Adsl bayisine giderek şirkete herhangi bir borcum olup olmadığını sordum ancak; verilen cevap herhangi bir borcum olmadığı yönündeydi.
    10 Ekim 2008 smile adsl kapatma ücreti 15.00Ytl borcum olduğum dair evime fatura gelince ne yapcağımı şaşırdım. Derhal müşteri hizmetlerini aradım ve bunun ne anlama geldiğini bunu ödemek zorunda olmadığımı söyledim. Ayrıca bunu Smile Adsl bayilerine sorduğumu ve kapatmak için müşteri hizmetleri ile yaptığım telefon konuşmalarında böyle bir ücretin bana bildirilmediğini de belirttim. Ancak aldığım cevap bunu ödemek zorunda olduğum yönündeydi. Ben de yasal dayanaklarını bana göndermek zorunda olduklarını söyledim. En kısa zamanda yasal dayanakları elime geçecek ve işin sırrını size bir HUKUKÇU GÖZÜYLE anlatacağım. Eğer ben haklıysam size de böyle bifatura gelirse ödemeyin! Yasal dayanağı görünce haklı olduğuma inanırsam buradan herkese cep numaramı vereceğim ve tüm yasal işlemlerle bir hukukçu olarak uğraşacağıma söz veriyorum!
    Ancak ne olursa olsun müşterisine 1 aydır daha uzun sürede internet bağlayan, sözleşmesini internette şikayetini yazdıktan sonra iptal eden(1ay gibi bir sürede), her aradığınızda telefonda asgari 5 dakika bekleten (aradığınızda mutlaka abone olmak istiyorum deyin 1 dakikada bağlanırsınız) ve en önemlisi size abonelik iptal olduktan 10 AY SONRA fatura gönderen bir şirkete KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ABONE OLMAYIN!!!

LÜTFEN BU MESAJIMI DİKKATE ALINIZ! HERHANGİ BİR YALAN YADA YANLIŞ OLMADIĞINI TÜM KALBİMLE SİZE TAAHHÜT EDERİM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcndnn -- 24 Ekim 2008; 11:08:12 >

• ya bunların hepsi aynı portları kullanmıyormu sonuçta ? bu hız farkı ne oluyor anlamadım
  • arkadaşlar şuan ttnet kullanıcısıyım.ve tellcomun 5 ay 28 ytl lik 1mbit tarifesine geçmek istiyorum.2yıllık sözleşme imzalanıyor .peki bu ilk 5 ay sonunda 1 mbit 4gb kotalıya geçsem nasıl bir ücretlendirme olacak.yani ben o 5 aylık sınırsız 28 ytllik fiyattan yararlanmak istiyorum.
  • son zamanlarda aldıgım bazı bilgilere gore tukcell tümm baz istasyonlarına wireles verici koyuyormuş ve türkiyede %80 oranında alt yapı calışmaları bitmiş yakın bitr tarihte hizmet vermeye başlayacak olan sistem de pc nizde wireles olması yetiyor turkcell den alacagınız bir kulanıcı adı ve şifre ile wirwlws vwricinin cektigi her yerde şehir farketmeksizin internet baglantısı olacakmış ... inşallah olurda bu kargaşa biraz biter alternatifler cogalır..
  • Arkadaşlar bu akşam aradılar ve haklı olduğumu, bu faturayı ödemek zorunda olmadığımı bildirdiler! Ancak haklı olmamımnen önemli sebebi hattımı iptal ettirirken Müşteri Yetkilisine "TÜM ÖDEMEM GEREKEN MİKTARI VE AYRINTILARINI SORUP, SÖYLEDİĞİNDEN BAŞKA BİR BORCUM OLMADIĞINI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE KABUL ETTİRMEMDEN İLERİ GELMEKTEDİR!" Bu sebepten dolayı mutlaka bu işlemi sizde yaptırın! Ayrıca aboneliğimin çok kısa sürmüş olması da bu ücreti almamalarında etkiliymiş! Yani uzun süreli kullanıcılara bir çeşit kötü haber gibi olacak ama Smile Adsl hattınızı iptal ettirirken bir ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz! Bunların dışında benim abonelik iptelinden 2 ay sonra Smile Bayilerine gidip borcumu sormam da etkili olmuş.
    İşte tüm bu sebeplerden dolayı Smile benden bu faturayı almaktan vazgeçti!
    Eğer bu tip bir konuda yardım almak isterseniz her zaman özel mesaj atabilirsiniz. Saygılarımla herkese duyurulur!!

• arkadaşlar ttnet aboneliğimi babam yarın sonlandıracak gayrettepedeki şubeye gidecek gitmese başka yerden yaptırabilinirmi? ne türlü evreklar istiyorlar? ve kapattığımıza dair bir belge veriyorlarmı yada istemekmi gerekiyor? bu belge gerekli birşeymi indirim oluyor diyorlarda? tellcom internete başvurucam telefonla bir sorun olmaz heralde ve ne zamana bu ttnet kapanır ve tellcom interneti açılır? abarttım valla ama cevap verebilirseniz çok sevinirim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet331 -- 26 Ekim 2008; 17:48:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.