Şimdi Ara

Telltale Games Oyunları Türkçe Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyi adventure oyunlarının üreticisi olan Telltale Games firmasının oyunları türkçe çıkarmaması çok yanlış,
    Üstelik Portekizce, Arapça, Rusça varken,
    Bunun için imza kampanyası başlattım benimle aynı görüşten olan arkadaşların katılmasını istiyorum
    https://www.change.org/p/telltale-games-teltala-games-release-with-turkish-language?recruiter=309405493&utm_source=petitions_show_components_action_panel_wrapper&utm_medium=copylink

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• katıldım bile aynı fikirdeyim hep oç mu çevirecek oyunları hem bazı eksikliklerde oluyor her oyunu çeviremiyorlar ben btf serisini bitirmiştim o şekilde harbi keyifsiz oluyor herkes ingilizce bilmiyor

edit : yanlız şimdi farkettim oç küfür olan oç değil ben Oyun Çeviri demek istemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CezaRap77 -- 20 Temmuz 2016; 17:25:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi o şirkete türk bir çalışan girerse işler kolay. Diğer türlü oyunlar sohbet odaklı olduğu için normal seviye ingilizce ile olayların ne olduğu anlaşılıyor.
    Ben de isterdim türk dilinin saygı görmesini ama ülkemizde torrentÇİ tayfanın kafasını değiştirmek zor oluyor. Onlara göre sigaraya değer oyuna değmez.
    Oylamanın bir şey değiştireceğini düşünmüyorum ama önümüzdeki yıllarda türkçe desteğinin geleceğini düşünüyorum ben.
  • çok mu zor anlamıyorum ki bu oyunlara türçe altyazı eklemek en fazla 3-4 filmlik iş var zaten firmalar için çocuk oyuncağı bu işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.