Menü Araçlar Ayarlar Bağlantı Erişim Noktaları Seçenek Yeni erişim noktası – Varsayılan Ayarları Kullan Bağlantı Adı: Telsim Veri taşıyıcı: GPRS Erişim Noktası Adı: telsim Kullanıcı Adı: telsim Sifre sorma: Hayır Şifre: telsim Doğrulama: Normal Ağ geçidi ip adresi: 212.65.136.226 Ana sayfa:http://telsimwap.com Bağlantı Güvenliği: Kapalı Oturum Modu: Sürekli Geri - Geri
ARKADAŞLAR BİŞİ DEĞİL yav bari işe yarayıp yaramadığını söleyin yaw bende knt yok ben bakamıyorum işe yarıyosa buraya yazında bende bilim
quote:
Orjinalden alıntı: hell_storm
bende knt yok ben bakamıyorum
telsim kontörlü hatlarda GPRS açtırmak ve kullanmak için 750 kontör gerekiyor, GPRSi açtırmak için müşteri hizmetlerini arıyorsun onlar açıyor ve hazır aramışken telefon ayarlarını da istiyorsun ve telefonuna ayarları yolluyorlar, yani senin anlıyacağın ben ve çoğu insan bu ayarları elle yapmakla uğraşmaz yine de emeğe saygı
quote:
Orjinalden alıntı: theSINNER
quote:
telsim kontörlü hatlarda GPRS açtırmak ve kullanmak için 750 kontör gerekiyor
malesef 750 kntrü bir arada hiç göremedim bu güne kadar. olsa da GPRS için kullanmazdım zaten
quote:
Orjinalden alıntı: feat
quote:
Orjinalden alıntı: theSINNER
quote:
telsim kontörlü hatlarda GPRS açtırmak ve kullanmak için 750 kontör gerekiyor
malesef 750 kntrü bir arada hiç göremedim bu güne kadar. olsa da GPRS için kullanmazdım zaten
Aynen hiç 750 kontör mü gördük
bu nebiçim iştir yaaa 750 kontürü kim almışki bu zamana kadar biz öğrenciler arasında zaten o para olsa hatlı tel kullanırız ama hell_storm kardeşimize teş.etmeden geçemeyiz saygılar...
Aynen.750 kontorum olsa ne isim var burada
bugüne kadar 380-400 arası kontörü bir arada gördüm de 750 kontörü kendi hattımda görmedim, yalnız önceden çalıştığım cep telefoncunun telefonunda *123# yapınca 3000 den fazla kontör görünce afallamıştım
walla benim arkadas 10000 10000 alirdi.Yıllar boyu da kullanırdı.En mantikli is fakat bir anda o kadar para vermek
arkadaşlar 750 KNT bende bi arada görmedim sizi 750 knt derdinden kurtarabilirim sanmıştım. ama yorumlarınız için tşklr
çömkürmek: hönk
buna benzer kullandığın fiilimsileri de yazsana , eğlenelim biraz
quote:
Orjinalden alıntı: Kajura
çömkürmek: hönk
buna benzer kullandığın fiilimsileri de yazsana , eğlenelim biraz
SALDIRMAK anlamında sölemiştim
ya neden 750 kontör zorunluluğu var adı üzerinde cep öğrenci bu öğrenci 750 kontör mü yükleyebilir. turkcell de böyle bişey yok gprs için turkcell hattım vardı telsim e geçtim gprs kullanamıyorum ..
illa hattımızda 750 kont. mü olması lazım bu konuyu iyice araştıralım
ya şaşırmışlar ıste.ne gprs ı bea yuh 750 kntr ne dmk
750 kontör
750 kntr ıahıahaıhaıh bu telsim çok salak adam gibi açsa gprsi digerlerini havada karada sollar çünkü milyonlarca öğrenci abonesi var
750 kontörü kim kaybetmiş de ben bulmuşum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme