Telsim MVS (Cepten Tv izleme servisi) te son durum ne oldu bilen varmı? 1 mayısa kadar ücretsizdi. Şu durumda bu servisin ücreti nedir? birde tv izlerken bir iki dak da bir önbellekleniyor diyor bekletiyor. bağlantı vs kopuyor. Bunun boş bellekle bir ilgisi varmı acaba? Yoksa tamamen hat yoğunluğundanmı?
Sitesinde 1 temmuza kadar ücretsiz diyo.Bence boş bellekle ilgisi olabilir.Bu biraz teknik konu.Yanlış bilgilendirmek istemem.
illaki gprs bi süre sonra paralı olur ondan sonra bi işe yaramaz zaten ben izledim çok ağır kasılıyo teller...
zaten goruntu kalitesi bir seye benzemiyor kare kare gozukuyor ve takilarak izletiyor.bos yere kasmayın açın evde tv izleyin
Bu yavaşlıktaki bi rezalete kimse para vermez zaten ama max 2 dak izletiyo ardından önbellekleniyor diyor sonra devam ediyor. ara ara da bağlantı kopuyor. Bende 6670 var görüntü çok ta dandik değil kopmazsa seyredilecek kalitede ..bazen kareliyor. Ama genelde iyi
Bi ortamda cepten tv izleyince acaip karizma oluyor. Şu hizmeti biraz daha kaliteli hale getirip beleşliğini devam ettirmek lazım bence
görüntü kalitesini süper bekleyemeyiz.çünkü telsimin altyapısı belli.ben daha bu sabah 6600 da çok fazla teklemeden seyrettim. sorun olmadı.önbellek falanda demedi. herhalde paralı olsa mesaj gelirdi. gprs tarife değiştiğinde msj gelmişti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme