Arkadaşlar mynet sayfasına girdim bi baktım reklamda şöye yazıyor bağlanmaktan korkmayın gprscell tabiki turkcellin reklamı özellikle telsim kb başıan geçtikten sonra turkcelle ait bu reklamların artması burnuma pis kokuların geldiğini gösteriyor yoksa telsime fırsattan istifade edip baskımı geldi bu konuda rekabeti engelliyorsun diye sanane kardeşim bee serbest piyasa değilmi tekelci bunlar telsimi sevmem turkcelli hiç ssevmem zorunlu kullanıyoruz işte okadar.ooksa 5 kuruş para vermem bunlara. www.mynet.com
---------------------------------------------------------------------- bide şu yazdıklarımı okursanız; Arkadaşlar gprs bağlantısının bile çoğu kişiye yeterli olduğu türkiyede yani ortlama 1kb/s(gprs için yeterli oluyor) fakat amma velakin niye en düşük hız avrupa standartlarına göre belirlenir 128kb ortalama 8kb/sn bu en düşük 64kb düşürülürse hem kullanıcı sayıosı ikiye katlanıcak hemde dahada ucuzlucak yani 50milyon/2=25milyin olsa herkez yaralansa ve daha az ücret ödesek kötümü olur 4kb/sn kime yetmez hatta benderimki 32kb/s olsun ama bunu düşünecek kapasite kimde telekomda hepsi paranın derdinde.
bağdat caddesimi oluyor şimdi senin bu isim ben orda baya gezerim hanii :)akşamları sahil yaparız güzel olur ara sıra gazlar yanlarız haniii ulan ne boşbeleş iştir dimi ama gençiz değilmi yaparız (bu arada topicle alakası olmayan bir cevap oldu ama bağışla)
amarıkada elettirik şebekesi üzerinden 1mbit internet başlayacakmış,modemi 40 dolar aylık 30 dolar civarı.uyyyyy vereceksin elettiriği kazıkçılara görecekler günlerini.
merhaba arkadaslar telsim gprs sin baglantisini merak eden oldugu icin bilgi acisindan yaziyorum ben sabit ucret karsiligi sinirsiz aylik internet kampanyasina dahil oldum,.. dahaden fatura gelmedi ama gelecek olan fatura 62.500.000TL olacakmis, (sadece gprs aylik ucrettir) hiz konusunda: eskisine nazara iyi ancak zaman zaman bagli bulundugunuz baz istasyonundaki konusmalaradan kaynaklanan yogunluktan dolayi o eski gunleri yasattiriyorsada simdilik surekli online kalacaklar icin en uygun bir fiyat,.. ama surekli bagli kalmayacaklari icin hala dialup in hizini bile yakalayamamis bu telsimi tavsiye etmiyorum. Evden baglanin cok daha zevkli bir hal alir, zira kb basina ucretliye gectikten sonra mukemmel bir hiza erisecegini tahmin etmistim ama yanilmisim,.. Size tavsiyem (adsl-isdn) olmayan yerlerde yine dial up tir. Kolay gelsin,.. Simdilik telsimgprs (in) dialup (out)
ya bırakın alın kabloyu düşecek fiyatı...
aylık 62,500,000tl sabit ücret değil.sabit ücret şöyle 50,000,000/1,18*1,43=60,600,000 tl olacaktır.yani 1,900,000tl kardasın.
kontürlü talsim kullanıyom şimdi 250 kontöre 80 kontör+80 sms hediye
baya iyi ya! turksel koyuyo bize yaaa! aysel yada telsim mi alsam napsam?!
şu turkcellde hiç konusmasam bile her ay 60smsle 30dk görüşme vermese hiç kullanmam.şu hediyelerim bitse bile kazandıgım puanlarla bir yıl daha beleş kullanırız ama bu faturalı hat işi bozuyor.
adsl hemen yeryere geliyor nisanda yasa kabul edilirse özel sektörde olaya parmak basacak zaten sabancı olaya parmak atmış bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme