Şimdi Ara

Telsimden şikayetçiyim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telsimden akşamları hiçbir şekilde yararlanamıyorum,mesaj göndermiyo, şebeke devamlı meşgul...Ne kardeşim bu?madem cep öğrenciyi bedavaya dağıttınız zamanında,önlemini de alsaydınız!!!kırdırcaklar hattı bigün..........

• bende de cep aile var, aynen iş çıkışı saatleri mesaj gönderemiyorum, hat düşse bile ses kesik kesik geliyor.
  • haklısın dostum bende bu konudan şikayetçiyim.akşam oldumu acaip berbat oluyor.zaten gündüz herkesin işi var.böyle oluncada akşamları yıgılma oluyor şebekede.müşteri hizmetlerini arayınca aynen şöyle diyorlar.çalışmalarımız devam etmektedir.en kısa zamanda bu sorunu düzelteceğiz.ve bir sürü palavralar işte
  • avea ya geç.. şimdi konuşma zamanı.
  • Zaten Telsim hep bundan kaybadiyor,düzgün bir altyapısı olsaydı üye sayısı epey olurdu herhalde! Bende cep öğrenci var,özellikleri mükemmel ama benimde en çok akşamları işimi görmesi gerekirken sorunlar çıkarıyor.Aveayamı geçsem diye düşünüyorum.
  • valla yaa demin bi arka cagrı atıyorum neymiş şebeke meşgul töbe töbee
  • Ben de yeni cep aile aldım fakat aldıgım yeni hat bir aydir. Gunduz7gece sorunlu. Telsimi aradım, yogunluktan dolayı sorun yasiyorsunuz dedi. Ben de gunduzleride boyle dedim fakat sorunu cozemedim...
  • 1999'dan beri telsim abonesiyim
    hiç bir faydasını görmedim
    bugun yeni bir telsim hattı alan bircep-öğrenci tarifesi benden kat kat avantajlı duruma geciyor.
    Telsimin altyapısıda bu kadar görüşmeyi kaldıramıyor
    telsime
  • bende de cep öğrenci var öğrencini halinden anlaması gerekirken anlamıo
    3 ay kntr yüklemedim kestiler hemen :)))
  • turkcell den sasmayın
  • kardeşim ALIRSANIZ YOK ŞU BEDEVA YOK BU BEDAVA DİYE ÖYLE OLUR İŞTE TURKCELL ALIN HER YERDE
    RAHAT RAHAT KONUŞUN BELEŞ OLAN HERŞEYDE VARDIR BİR BİT İĞNİĞİ
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaslar benim iki numaramda sorun yok. Aldıgım ucuncu numarada sorun vardı. Musteri Hizmetlerini aradim. Fakat bana "yogunluktan dolayı sorun yasiyorsunuz" dediler ve cozumu yokmus. Bugun ucuncu hatti kullanan yakinin yanindaydim. 5110 cep telefonunun antenini soktum. Yerine radyo anteni taktım. Telefonun arkasinda arac kiti icin yer var. Oraya radyo anteninin kablosunu taktim. Cok cirkin ve kaba bir goruntusu var. Ama en ufak bi sorun yasatmiyor! Daha once 3310, 2100'da Telsimi denedim. Sorunlar devam etti. Bakalım bugun boyle bisey yaptik. Umarim bi daha kisik kisik sesler gelmez. Simdi merak edeceksiniz. 5110 eski ve fazla bi telefondu. Zaten parcasida yok alanda yok! Artik ev telefonu niyetine kullanıcaz... Disarida Telsim hat lazim olursa 3310 kullanılacak...

Biraz garip bi cevap yazdim. Ama ben sorunumdan kurtuldum gibi umarim tekrar sorun yasamam....

Ayrica radyo anteni en kucuk olan antenlerden ve slikon ile yerine tuturdum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.