Şimdi Ara

Telsiz Telefon Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesajımı hangi bölüme atacağımı bulamadım. Ben de bu bölüme atmayı uygun gördüm.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=372603&productid=teldectogas25

Yukarıdaki telsiz telefonu almayı düşünüyorum. 39,90 YTL diyor ama benim özel indirimim var. O yüzden 29,90 a falan gelecek bu telefon bana. Fazla özellik gerekmez bana, arayan numara vs. güzel. Sizce bu telefonu alayım mı? Ogatech'in servis güvencesi var mıdır? Bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

• Ben daha çok Panasonic'in modellerine yönelmenizi tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ben daha çok Panasonic'in modellerine yönelmenizi tavsiye ediyorum.

Niye acaba, açıklar mısınız?
  • Kalitesini bilmek olabilir, nedeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirrus

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ben daha çok Panasonic'in modellerine yönelmenizi tavsiye ediyorum.

Niye acaba, açıklar mısınız?

Yıllardır evimizde Panasonic'in bir modelini kullanıyoruz. Şu ana kadar telefonda hiçbir problemle karşılaşmadık. Pek çok yakınımız da Panasonic'in telsiz telefonlarından memnun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Kalitesini bilmek olabilir, nedeni

Ama fiyatı da ona göre artıyor. Benim zaten bir telsiz telefonum var evde, ama caller id özelliği yok. Biraz da bunun için telsiz telefon almak istiyorum. Bu telefonu alırsam, çabuk bozulur mu? Özellik olarak ne gibi eksiklikleri var? Daha fazla para vermek istemiyorum çünkü. Yeter ki bozulmadan işini yapsın, sesi net çıksın vs.
  • Knight ile aynı şekilde yıllardır kullandığım hiç bir Panasonic ürününden benden kaynaklanan hatalar dışında bir arıza görmedim. Ucuz etin yahnisi durumu ile karşılaşmamak; uzun süre arıza çıkarmadan dayanabilmek, çıkardığı zaman da "acaba bunun teknik servisi var mı varsa da nerede" derdine düşmemek için Panasonic'i tavsiye ederim. Ama yok nasıl olursa olsun işimi görsün gerekirse yenilerim ben zenginim diyorsan, sen bilirsin.
  • Bir kere alayım almışken iyisi olsun dersen iki önerim var, şu anda kullandığım Panasonic KX-TG1100 ve KX-TG7100, ikisini de gönül rahatlığıyla alıp yıllar boyu sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

• Peki şöyle söyleyeyim, evdeki telsiz telefonumun markası "Karel", gazete vermişti,hala kullanıyorum. Nerdeyse 10 sene olacak. İllaki panasonic olması mı gerekiyor? Onun en ucuzu 70 YTL bildiğim kadarıyla. Ben biraz da bana verilen bu indirim fırsatından yararlanmak istiyorum ama hani fiyatına göre değer mi diyorum? Bir özelliklerine bakarak yorum yapsanız.
  • BAHSETTIGIN KARELI BENDE KULLANDIM :) AMA SUNU SOYLUYEYIM BAHSETTIGIN CIHAZ TEKNOLOJISI VE (KARELIN) MGHZ. FARKLIYDI VE MESAFE 15 ILE 30 METRA DAHA FAZLA IDI CUNKU ONLAR 900mhz di artık 1800 ve ustu var 29 ytllık cıhaz senı tatmın etmez bugun panasonıcte en alt model 45,9 ve 49,9 ytl ye marketlerde satıs gordu ama sana tavsıyem sudurkı alacaksan karel gıbı 10 yıl belkı 7 yıl olur ama :) panasonıc te ıkıncı sıradakı 1100 modelını tercıh et alt sekment bır urundur yanı fazla ozellıgı olmayan oda 60 ytl cıvarlarında SECİM SENIN :)))

SAYGILARIMLA....
  • teknosada şuanda kampaanya fiyatı 49 liraya panasonic telsiz telefon satılıyor ve gerek tasarım gerek özellikleri ile gayet iş görebilecek bi model:
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145030188&CS_Category=_KABLOSUZ_TELEFON232&CS_Catalog=_TELEKOM

daha kaliteli ve pahalı bişe alınacaksa motorola telsiz telefonlar bir numaradır; ama ben şahsen şuanda satışda olan mevcut motorola kablosuz telefon modellerinin hiçbirini, özellikle tasarımlarını hiç beyenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 7 Nisan 2007; 1:56:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.