Bildirim
telsizden anlayan arkadaşlar bakabilir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birbirinizden ne kadar uzaklaşacağınız önemli ben size HYT tavsiye ederim inceleyin derim fp oranı yüksektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim inceleyeyim onu da -
Baofeng 888 öneririm , hem çıkış gücü oldukça tatminkar, hemde pmr olarak varsayıldığı için başında ağrımaz. Onun dışında bahsedilen market telsizleri 0.5 watt çıkış gücüne sahip olup, acil bir durumda yeterli olmayabiilir.
Yani burada kimseye kötü örnek teşkil etmek istemem ama, o uyduruk anteni sabit market telsizlerine vereceğiniz parayla baofeng 888 alıp işi sağlama almak çok daha mantıklı.
Bakın şimdi herkez yok yasasıydı bilmemnesiydi diye yorum yapmaya kalkacak uv-5r demiyorum, 888 diyorum. buna göre yorumlarda bulunalım baofeng konusunda arkadaşlar. -
hocam lisans gerektirmediğine emin misiniz 400-470 mhz gerekiyor olabilir. -
baofeng te pmr frekansı kullanılırsa sorun teşkil etmez....fakat cihaz pmr cihazlara göre daha hacimli olduğundan taşıma sorun olacaktır... -
yaesu telsizden anlayan varmı -
Sormak istediğiniz nedir ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X