Şimdi Ara

Teltella games/Batman The enemy within ve The wolf Amoung us Türkçe yama hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telltale Games'i Takip edenler biliyordur 8 ağustosta Batman the enemy within 2.sezonu çıkacak.
    Telltale bununla da yetinmiyip The wolf Amoung us'u duyurdu bildiğiniz üzere.

Aslında ben batmanin 2. sezonun bu kadar hızlı çıkacağını beklemiyordum.Normal de Telltale deyince bir oyunu 4 sene beklemişliğimiz vardır.Bu batman oyununun hızlı çıkışı oldukça şaşırttı beni. Örneğin;Game of thrones hala 2.sezonunun çıkmasını beklkiyoruz.
    Neyse daha fazla uzatmadan,Sizce bu oyunların çevirisini yapan biri çıkar mı

Teltella games/Batman The enemy  within ve The wolf Amoung us Türkçe yama hakkında?
    Teltella games/Batman The enemy  within ve The wolf Amoung us Türkçe yama hakkındaTeltella games/Batman The enemy  within ve The wolf Amoung us Türkçe yama hakkındaTeltella games/Batman The enemy  within ve The wolf Amoung us Türkçe yama hakkındaTeltella games/Batman The enemy  within ve The wolf Amoung us Türkçe yama hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable12 -- 23 Temmuz 2017; 9:3:42 >

• hocam ben batmanin yamasını bulamıyorum hiçbiryerde çok üzgünüm bana atar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMPLEOYUN

hocam ben batmanin yamasını bulamıyorum hiçbiryerde çok üzgünüm bana atar mısınız

Taner Saydam yaptı.Ücretli
  • The wolf among us'ı çevirebilirim sevdiğim bir seridir.
  • ücretli yama alamam ben ama ben yama yapsam bende ücretli satardım onu itiraf ediyim
  • quote:

ücretli yama alamam ben ama ben yama yapsam bende ücretli satardım onu itiraf ediyim

Ücretli yapıp satacak adamın seviyesi C1 olmalı, 1 ufak yanlış çevirisini yada yazım yanlışını gördüm mü paramın iadesini isterim. Olaya öyle bakacaksan yani, Türkiye'de bu şartları da karşılayan çevirmen yok. Yani var ama onlarda zaten profesyonel olarak resmi işlerde çalışıyor, böyle yasadışı işlerle uğraşmaz adamlar.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim,çevirirsen çok makbule geçer :) Telltell ın güzel oyunlarından bir tanesi yamayı kesinlikle hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable12

Valla kardeşim,çevirirsen çok makbule geçer :) Telltell ın güzel oyunlarından bir tanesi yamayı kesinlikle hakediyor.

Aynen öyle, hikayenin devamını 4 gözle bekliyorum bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisreomdine

quote:

hocam ben batmanin yamasını bulamıyorum hiçbiryerde çok üzgünüm bana atar mısınız

Taner Saydam yaptı.Ücretli

nereden satın alacağım peki
  • yanlış hatırlamıyorsam The wolf among us ilk sezonu türkçe olmuştu değil mi?

gerçekten beğenerek oynamıştım umarım 2. sezonda çevirilir.
  • internetten bakmak bu kadar zormu anca post kasın
  • KOMPLEOYUN K kullanıcısına yanıt
    11 yıllık üyeyim ve ergenler gibi post kasmaya çok ihtiyacım var değil mi?

o zaman anasayfa haberlerinde de, bu verilmişti başka site de bizim bakmamız zor mu niye yazıyorsun editör bozuntusu. yönetim yalakalığı yapma diyelim.

anca yargısız gömün insanları, doğanın dengesi bozulduğu gibi insanların da dengesi bozuldu.
  • Beyler Batman'in 3, 4 ve 5. bölümleri bir ara ücretli sunuluyor muhabbeti vardı şimdi oyun indirime girmişken bakayım dedim kaç liraymış diye eleman piyasadan kaybolmuş. Yok mu kimsede bu yama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthroattoyouall

Beyler Batman'in 3, 4 ve 5. bölümleri bir ara ücretli sunuluyor muhabbeti vardı şimdi oyun indirime girmişken bakayım dedim kaç liraymış diye eleman piyasadan kaybolmuş. Yok mu kimsede bu yama?

bulursan banada atar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkylineGTR35

quote:

Beyler Batman'in 3, 4 ve 5. bölümleri bir ara ücretli sunuluyor muhabbeti vardı şimdi oyun indirime girmişken bakayım dedim kaç liraymış diye eleman piyasadan kaybolmuş. Yok mu kimsede bu yama?

Ben 12 TL'ye kıyıp yamayı satın almıştım ve taner saydamın geçmişine tezatlık oluşturacak şekilde gayet kaliteli bir türkçe yama idi iykide almışım diyorum pişman değilim hoşça vakit geçirtti diyebilirim.

Gelelim sizin derdinize. Para verip satın almış olduğum bir yamayı neden forumlarda bedavaya yayınlayayım? Enayi miyiz biz? Bir kere bu davranış insaniyet namına etik değil. Bir ücret karşılığı satılan yamaya bir ücret karşılığı sahip olunup sonra onu sağda solda dağıtan varsa malın önde gidenidir ve o kişi bunu düşmanca tavır sergileyerek kasıtlı bir şekilde yapıyorsada karakteri bozuk bir şerefsizin tekidir.

Taner saydamla bir şekilde temas kurup yamaya ulaşmaya çalışınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 9 Ağustos 2017; 19:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

quote:

quote:

Ben 12 TL'ye kıyıp yamayı satın almıştım ve taner saydamın geçmişine tezatlık oluşturacak şekilde gayet kaliteli bir türkçe yama idi iykide almışım diyorum pişman değilim hoşça vakit geçirtti diyebilirim.

Gelelim sizin derdinize. Para verip satın almış olduğum bir yamayı neden forumlarda bedavaya yayınlayayım? Enayi miyiz biz? Bir kere bu davranış insaniyet namına etik değil. Bir ücret karşılığı yamaya sahip olup sonra onu sağda solda dağıtan varsa malın önde gidenidir ve o kişi bunu düşmanca tavırla kasıtlı olarak yapıyorsada karakteri bozuk şerefsizin tekidir.

bazıları dağıtıyor ben buna bişey diyemem ama sahibine ulaşmayı denedim forumdan,açmış olduğu siteler kapalı oyunu yeni aldım ve türkçe oynamayı seviyorum aradım bulamadım yamayı bulan olursa bi zahmet paylaşsın dedim ne varki bunda yamayı yayınlan kişi ortada yok diye böyle bişi isteme hakkına sahip olabilirim ortada istikrarlı bi iş yok kimse alınmasın para kazandıran büyük bir sektör yok ortada,genelde çeviri yapanlar gönüllü yapıyordu hepsinede teşekkür ediyorum para karşılığı yapanada teşekkür ediyorum emek var sonuçta ortada ama gönüllü yapan yayınlamış ulaşabiliyorsun gel görki para ile almak isteğin yamaya ulaşmak isteğinde ulaşamıyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gelelim sizin derdinize. Para verip satın almış olduğum bir yamayı neden forumlarda bedavaya yayınlayayım? Enayi miyiz biz? Bir kere bu davranış insaniyet namına etik değil. Bir ücret karşılığı yamaya sahip olup sonra onu sağda solda dağıtan varsa malın önde gidenidir ve o kişi bunu düşmanca tavırla kasıtlı olarak yapıyorsada karakteri bozuk şerefsizin tekidir.

bazıları dağıtıyor ben buna bişey diyemem ama sahibine ulaşmayı denedim forumdan,açmış olduğu siteler kapalı oyunu yeni aldım ve türkçe oynamayı seviyorum aradım bulamadım yamayı bulan olursa bi zahmet paylaşsın dedim ne varki bunda yamayı yayınlan kişi ortada yok diye böyle bişi isteme hakkına sahip olabilirim ortada istikrarlı bi iş yok kimse alınmasın para kazandıran büyük bir sektör yok ortada,genelde çeviri yapanlar gönüllü yapıyordu hepsinede teşekkür ediyorum para karşılığı yapanada teşekkür ediyorum emek var sonuçta ortada ama gönüllü yapan yayınlamış ulaşabiliyorsun gel görki para ile almak isteğin yamaya ulaşmak isteğinde ulaşamıyorsun
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=570095

Üstteki link taner saydamın profil linki. "Kullanıcıya PM gönder" kısmından özel mesaj atarak ulaşmaya çalış kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 9 Ağustos 2017; 19:6:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=570095

Üstteki link taner saydamın profil linki. "Kullanıcıya PM gönder" kısmından özel mesaj atarak ulaşmaya çalış kendisine.

maleesef iletişime geçmeye çalışmama rağmen arkadaş bana dönüş yapmadı ve bende yamayı aramaya halen devam ediyorum Teltella games/Batman The enemy  within ve The wolf Amoung us Türkçe yama hakkında

• Forumda bir konu açılmıştı paralı yamalar hakkında.O yüzden forumu bıraktı ve sitesini kapattı.
  • SkylineGTR35 kullanıcısına yanıt
    Facebook adresinden ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.