Şimdi Ara

Tema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım acil. bilgisayarım açılmıyor. arkadaşın b,lg,sayardan yazıyorum. önce ios 6 temasını kurdum bu forumdakitemayı kurdum sonra kaldırdım kaldırırken sonra başlat dedim. ve başlatmadan androidi kurdum. şimdi bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor ne yapabilirim?

• herhangi bir tema kurulumundan sonra işte öyle pc yenden başlamasını istediğinde başlatmayıp üstüne tekrar kurulum yapıp sonrasında başlatayım da 2 işi birden bitireyim dersen aha öle kalırsın, ayrıca her gördüğün temayı da indirip normal sistemde kurarsan sorun yaşarsın.... Yapman gerek 3 adım var;
    1. güvenli modda açmayı dene ve temayı komple sil, silindikten sonra boot hatası verirse işletim sisteminin dvd sini takıp boot sorununu gider.....
    veya
    2. direk windows dvd si takıp başlangıç onarmayı çalıştırıp, kurtarmaya çalış....
    veya
    3. cd veya dvd den çalışan bir sistem bulup, sistemin hdd sine eriş, içindeki araçlardan herhangi birisiyle komple tüm tema dosyalarını temizle, mesela ccleaner gibi bir programla....
    en son ama son çare olarak...
    4. format yolu görünüyor, Eğer 3. adıma kadar geldiysen bu adımda da başarısız olacaksındır, ama 3. adımı denemeden formatlama, en azından formatlanacak olan c:'nin içinden yedekleme yapabilirsin bu adımda....

Önce temayı sanal sistemde kurarsın, denersin, adam akıllı çalışıyorsa normal sisteme kurarsın, 2 tane başlığa bakıp SS lere bakıp, tema kuran siz acemilere aslında bu tür sorunlarda ders olsun diye yardımcı olacak bilgi vermemek lazım ama bugün mübarek gün, işiniz görülsün.... Formatsızda kurtarılabilecek bir durum varsa, çarelerini sıraladım, uygulamak size kalmış....

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

herhangi bir tema kurulumundan sonra işte öyle pc yenden başlamasını istediğinde başlatmayıp üstüne tekrar kurulum yapıp sonrasında başlatayım da 2 işi birden bitireyim dersen aha öle kalırsın, ayrıca her gördüğün temayı da indirip normal sistemde kurarsan sorun yaşarsın.... Yapman gerek 3 adım var;
    1. güvenli modda açmayı dene ve temayı komple sil, silindikten sonra boot hatası verirse işletim sisteminin dvd sini takıp boot sorununu gider.....
    veya
    2. direk windows dvd si takıp başlangıç onarmayı çalıştırıp, kurtarmaya çalış....
    veya
    3. cd veya dvd den çalışan bir sistem bulup, sistemin hdd sine eriş, içindeki araçlardan herhangi birisiyle komple tüm tema dosyalarını temizle, mesela ccleaner gibi bir programla....
    en son ama son çare olarak...
    4. format yolu görünüyor, Eğer 3. adıma kadar geldiysen bu adımda da başarısız olacaksındır, ama 3. adımı denemeden formatlama, en azından formatlanacak olan c:'nin içinden yedekleme yapabilirsin bu adımda....

Önce temayı sanal sistemde kurarsın, denersin, adam akıllı çalışıyorsa normal sisteme kurarsın, 2 tane başlığa bakıp SS lere bakıp, tema kuran siz acemilere aslında bu tür sorunlarda ders olsun diye yardımcı olacak bilgi vermemek lazım ama bugün mübarek gün, işiniz görülsün.... Formatsızda kurtarılabilecek bir durum varsa, çarelerini sıraladım, uygulamak size kalmış....

Eyvallah hocam ilk adımda oldu. saolasın. Ama sanal sistem nedir? neyse ona da bir bakayım. acemi sayılmam da işte bu acemiliğime geldi. yoksa 7/12 bilgisayar başındayım anlıyoruz yani bilgisayardan neyin ne olduğundan(tabi eksiklerimiz var onları da sizin sayenizde öğreniyoruz eyvallah tekrar ) :D

• iyi olduğuna sevindim, programlamadan anlamam ama bildiğim belirli kod düzeneklerini de kolayca düzenlerim, bende usta değilim pc de ama tema konusunda usta olmak gerekiyor, önüne gelen herşeyi yüklemiceksin.... Sanal sistem dediğim virtual box, vmware veya sanal pc programlarına kurulan sanal işletim sistemleri.... ben vmware kullanıyorum, hatta hackintosh sistemleri bile ilk onda denerim eğer boot edip dvd den açılıyorsa kuruluma geçer demektir. sonrasında dvd ye basar, devam ederim.... birçok şüphe duyduğum programı hatta forumda birçok kişiye video anlatımını sanal sistem üzerinden birebir aynı işletim sistemi üzerinden yaparım , böylece hiç bişi bilmeyen bile programı sorunsuz kullanabilsin.... herhangi bi sorun olursa yazarsın buraya gördükçe cevap veriyorum zaten....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forumkurdu Tema Sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.