Şimdi Ara

Tema!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar devinart diye bir site buldum win7 için sağdaki araçları yüklüyormus ama indirdigim dosyayi raradan cıkartınca sadece resmi veriyor bana nasil yüklicem ben bunu yardımci olabilirmisiniz?

http://www.deviantart.com/art/Oshino-Shinobu-Clock-363162826

mesela bunu indirdim raradn cıkardım 4-5 tane dosya var ama resim yada ini dosyasi nasil yüklicem ben bunu?

• Rainmeter indirmen lazım
    Rainmeter indirince skin bölümüne atarsın ya da kendisi skin installerdan halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

Rainmeter indirmen lazım
    Rainmeter indirince skin bölümüne atarsın ya da kendisi skin installerdan halleder

teşekkür ederim , hemen deniyorum sonucu yazicam
  • quote:

Rainmeter indirmen lazım

indirdim ama skin bölümüne atamıyorum?
  • Thkhe kullanıcısına yanıt
    ben yükledim kendi bilgisayarıma sorunsuz.

rardakiOshinoShinobuClock klasörünü Rainmeter/skins klasörüne at.
    Rainmeter aç skinler bölümünde gelicek zaten OshinoShinobuClock
    oradan clock.ini seçip yükleye bas
    bu arada 15 gün hayırlı olsun

edit:Rainmeter/skins e OshinoShinobuClock klasörünü at.Klasörün içindekileri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 14 Aralık 2013; 15:30:18 >
  • quote:

ben yükledim kendi bilgisayarıma sorunsuz.

rardakiOshinoShinobuClock klasörünü Rainmeter/skins klasörüne at.
    Rainmeter aç skinler bölümünde gelicek zaten OshinoShinobuClock
    oradan clock.ini seçip yükleye bas
    bu arada 15 gün hayırlı olsun

edit:Rainmeter/skins e OshinoShinobuClock klasörünü at.Klasörün içindekileri değil.

tamam yaptım sağol senin tavsiye ettigin anime temasi varmi
  • o değil de yıl olacak 2014 hala deviantart'ı bilmeyen var
    anime izlemiyorum

Tema!skinler hala aynı sadece arkaplan değiştirdim.Böyle daha sade ve rahat
  • quote:

anime izlemiyorum

ama benim raini yükledikten sonra seninki gibi üste saat cikmadi şarj vs.. alttada simgeler ortalanmiş onu nasil yaptin duvar kagidi deiştirincemi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thkhe

quote:

anime izlemiyorum

ama benim raini yükledikten sonra seninki gibi üste saat cikmadi şarj vs.. alttada simgeler ortalanmiş onu nasil yaptin duvar kagidi deiştirincemi oluyor?

deviantartdan sevdiğin skinleri bul indir hocam ben kendim indirdim beğendiklerimi öyle yaptım anlatırdım da şimdi hastayım hiç gözüm yemedi başım ağrıyor zaten

• quote:

quote:

quote:

anime izlemiyorum

deviantartdan sevdiğin skinleri bul indir hocam ben kendim indirdim beğendiklerimi öyle yaptım anlatırdım da şimdi hastayım hiç gözüm yemedi başım ağrıyor zaten

quote:

quote:

quote:

anime izlemiyorum

tamam usta şu skin bölümünün linkini at bari bulamadım

• bu skinler yüzünden benim bilgisayar bozulmuştu hiç tavsie etmiyorum,10 larca skin indirdim yükledim sildim derken en sonunda pc açılmadı,dikkat
    TIKLA
  • Bende yeni başladım bu rain e benimkide böyle oldu biraz basit ama
     Tema!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.