Bu temayı nasıl uygularım. Yeniyimde tema konusunda Pm atarken yardımcı olacak bişeyler yazarsan sevinirim (Win7)
PM Atarsan sevinirim ama Benim sistem XP olur mu ?
PM den banada atarsan sevinirim :)
Mesajım bulunsun harbi güzelmiş
Pm atarmısın iyiymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: bydeprem
şimdi gördüm linkleri
quote:
Orijinalden alıntı: HighWoltage!
Pm
quote:
Orijinalden alıntı: inek möö
PM den banada atarsan sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Uluç.
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Bu temayı nasıl uygularım. Yeniyimde tema konusunda Pm atarken yardımcı olacak bişeyler yazarsan sevinirim (Win7)
quote:
Orijinalden alıntı: dRake^
süper olmuş. pm atarsan hayır demem
quote:
Orijinalden alıntı: ColdSauce
Bende istesem yüzsüzlük olarak algılamazsın inşallah. Pm lütfen
Arkadaslar hepinize yolladım kocaman linki gormemissiniz
quote:
olmaz heralde
Bana gelmedi pm
Rezerve
rezerve
güzelmiş.
quote:
Bana gelmedi pm
Yolladım gelmesi lazım
Ben de dün bu temayı kullanmaya başladım. Bir güzel şekillendirdim. 2 sorun kaldı sadece. Yazıları türkçeleştirmek (bunu en sona bırakacam) ve Zaytung RSS'sinin sadece başlıklarını alması. 9 tane konu başlığı olacağına sürekli güncel 2 tane başlığın içeriği olsa daha iyi olur. Bunu araştırmak için interente bakarken bu konuyu gördüm. Şu RSS konusunda bana yardımcı olabilecek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
Ben de dün bu temayı kullanmaya başladım. Bir güzel şekillendirdim. 2 sorun kaldı sadece. Yazıları türkçeleştirmek (bunu en sona bırakacam) ve Zaytung RSS'sinin sadece başlıklarını alması. 9 tane konu başlığı olacağına sürekli güncel 2 tane başlığın içeriği olsa daha iyi olur. Bunu araştırmak için interente bakarken bu konuyu gördüm. Şu RSS konusunda bana yardımcı olabilecek var mı?
Forumun araştırmacı yazarlarını buraya davet ediyorum Derhal bulun şunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme