Şimdi Ara

Temiz Garantisi Devam Eden İphone 8 Plus Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Model #Iphone 8+ Kapasite #64 GB İlan Türü #Alınık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Temiz Garantisi Devam Eden İphone 8 Plus Arıyorum

Merhaba,

Temiz İphone 8 Plus Arıyorum.

Önceliklerim teknolojik aletler konusunda titizim hayatımda ilk defa 2. el bi cep telefonu almak istiyorum ve iphone 8 plus tercihim olacak. Benim gibi elektronik eşyalar konusunda hassas olan cihazına bu zamana kadar özen göstermiş. İlk sahibi olması önemli en azından geçmişini bildiği için dürüst güvenilir. Pil konusuna gelecek olursak garantili aradığım için pil yüzdesi problem değil hatta 80'e yakın olursa daha güzel olur apple yetkili servis izmir içi değiştirebilirim direk. Cihazda değişen ve tamir görmüş parça olmasını istemiyorum cizik vs. de kozmetik olarak iyi konumda olmalı. Varsa böyle cihazına güvenen ve garantisi devam eden bir iphone 8 plus piyasada ciddi alıcıyım ulaşabilirseniz sevinirim.

5.000 TL'e kadar cihazlarınızı inceleyebilirim üzerinden pazarlık yaparız pazarlık payıda olursa.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.