Şimdi Ara

Temiz veya Sifir w950i-m600i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm fonksiyonları çalışır durumda sifir veya temiz w950i ile m600i telefon aramaktayım. Elinde bulunanlar iletişime gecerse sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamid3458

Tüm fonksiyonları çalışır durumda sifir veya temiz w950i ile m600i telefon aramaktayım. Elinde bulunanlar iletişime gecerse sevinirim...

Hayırdır hocam neden bu cihazlar? Hem de forumdaki ilk mesajınız..

Ben de sizin gibi zamanında bu cihazlardan cok aradım ve tertemiz W950i ile P1i satın aldım. Farklı ve bir o kadar da özel cihazlar bunlar.

Ben size P1i önenirim. Hem temizini bulmak daha kolay hem de ram'in 128 mb olması çok farkettiriyor. Ses kalitesi de W950i ye göre öndedir. Ama siz derseniz iş veya öğrencilik durumlarından dolayı kamerasız olması şart diye, o zaman W950i

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Şunun güzelliğine bakar mısın yaa
     Temiz veya Sifir w950i-m600i
  • Forum üyeliğim eskidir ama genelde okuyucu tayfadanım :) husNUKE arkadas universiteden arkadasım olup onun sayesinde forumla tanısmıstım.

Telefon konusuna gelince 2006 yılından 2011 yılına kadar iki tane w950i kullandım, ikisi de elimde mevcut ama birinin ekranını kırdım diğerinin ise bluetooth ve dahili 4gb hafızası pert. Şimdi kardes polisliğe girdiği için, kamerasiz 3g'li telefon lazım ve bu konuda en iyisi w950i diye düşündüm. Elimdeki iki cihazdan tek bi cihaz elde edilebilir biraz parca takviyesi ile ama foruma sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamid3458

Forum üyeliğim eskidir ama genelde okuyucu tayfadanım :) husNUKE arkadas universiteden arkadasım olup onun sayesinde forumla tanısmıstım.

Telefon konusuna gelince 2006 yılından 2011 yılına kadar iki tane w950i kullandım, ikisi de elimde mevcut ama birinin ekranını kırdım diğerinin ise bluetooth ve dahili 4gb hafızası pert. Şimdi kardes polisliğe girdiği için, kamerasiz 3g'li telefon lazım ve bu konuda en iyisi w950i diye düşündüm. Elimdeki iki cihazdan tek bi cihaz elde edilebilir biraz parca takviyesi ile ama foruma sorayım dedim.

Digerinin ekranini kirik olana takin basit bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran soketli zaten bencede ekrani degistirin tamam. Polislik olayini farketmistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.