Bildirim
temmuzda düğünüm var termal kaplıca tavsye edenler ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam ben de ağustos sonunda düğün yapıcam kısmetse. ben de aynı arayış içersindeyim. Afyon termal olarak zengin bir şehir, birkaç oteline gidip kalmışlığım da var ama Afyon şehir olarak güzel değil. Üstelik termal otellerin çoğu Sandıklı ilçesi ve civarında, şehir merkezinde değil. Gününüzün tamamını otelde geçirmeyi düşünmüyorsanız tavsiye etmem.
Benim aklımda şu an Kütahya (Emet) ve Balıkesir var, biraz araştırmayı düşünüyorum... -
hocam çanakkalede öğrenciyim. yol üstü olduğu için balıkesir in edremit-akçay-altınoluk ilçelerinden geçiyorum geliş gidişlerde. özellikle altınoluk başta olmak üzere akçay termal tesislerin bolca bulunduğu, denize sıfır ilçeler. bi araştırın derim özellikle altınoluğu. -
Ben Balıkesirliyim zaten :) Altınoluk aklımda, hem gün içinde civarı gezme şansım olur, hem de İstanbul'a dönüşte Gelibolu yarımadasını ziyaret etmiş de olurum diyorum. -
kütahyalıyım tavsiye ederim . Ílıca , yoncalı , tavsanlı, emet , simav , gediz hepsinde tam aradigınız yerler var derim. Tam nasıl bir yer düsünüyorsunuz . konaklama icin yani ona göre tavsiyelerimi sınırlayabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
afyon girisinde 5 tane baba termal otel var hepsi iyidir. kalite sırasıyla güral, korel, anemon, oruçoğlu, ikbal. hemen aynı bölgede iki tane büyük alışveriş merkezi var. afium özdilek -
tesekkurler arkadaslar yorumlar icin. malum ramazan ayı fazla yorulmak istemiyorum ama otelede baglı kalmak olmaz gidecegimiz yerin doğasıda guzel olmalı . balıkesir sıcak olabilir diye dusunuyorum hic gitmedim ama bilmiyorum nasl olur? -
Merhaba,
Bolu'da geçen yıl açılan 5 yıldızlı bir termal otel ve spa merkezi var. Daha ilk yılında ülkemizdeki ünlülerin uğrak yeri oldu. Ziyaretci defterinde çok güzel yorumlar var. Ben Bolu'da ikamet ettiğim için konaklamadım ama spa, restaurant, fitness centre gibi diğer hizmetlerinden faydalandım. Mükemmele yakın diyebilirim. Ayrıca Temmuz ayında Bolu'da otelin bulunduğu mevkide akşamları üzerinizde kazak türü birşey olmadan dışarıya çıkamazsınız. Bolu'nun yüksek kesimlerinde kendi yayla evimizde soba yakmadan uyuyamadığımızı da belirteyim.
Selamlar
-
Otelin adı Gazelle Resort & Spa Otel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X