Şimdi Ara

Temple Run 2 ile koşu kaldığı yerden devam ediyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
39.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 milyon metre koşuyu doldurduğumda 9. level'a geçicem de kolay kolay dolmuyor.
    Temple Run 2 ile koşu kaldığı yerden devam ediyor
  • Millet 100-150 tane gem biriktirip öyle rekor kırıyor dün hiç gem kullanmadan 10 milyon yaptım kendimi 40-50 milyon yapmış gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddmcn

ya ben birşey sorucam bende head start çıkmıyor onu nasıl yapıcaz biri anlatabilirse acayip mutlu olucam :)

oyuna yeni başladığında yukarıda 2500 veya 10000 coins tarzında birşey çıkıyor, onlar head start oluyor
  • arkadaşlar level 8 infinirunner 10,000,000 lifetime meters kaldı sadece ama bir türlü dolmak bilmiyor, gem kullanmadan rekorum 24milyon ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz

• Arkadaşlar 8'den 9 Level'a geçmek için sürekli oynayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken bir şey yok sadece oynayın bol bol koşun altın toplayın zamanla dolacak o. Aylarca sürebilir ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Arkadaşlar 8'den 9 Level'a geçmek için sürekli oynayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken bir şey yok sadece oynayın bol bol koşun altın toplayın zamanla dolacak o. Aylarca sürebilir ama

Ben cok kolay gectim niyeyse ve cok az oynadim 2 haftada toplam 15 dakika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileyle bile yaptıklarınızı yapamıyorum
  • 8 milyonu geçemiyorum :) para hilesi var ama fazla işe yaramıyor :)
  • Dandik oyun ya saatlerimi çalıyor.

• cok siradan dandik bi oyun neden bu kadar populer oldu anlamadim.
  • temple run 2 deki 8. levelden 9. levele ge.mek için 10.000.000 nu doldurmak gerekıyo ve 1.000.000nu tabiki bunun için 1 milyon coins toplayıp toplamdada 10 milyon metre koşmanız gerekıyo bunun skorla alakası yok tamamiyle metreyle alakası vardır benimde rekorum 70 milyon ama bi işe yaramıyo metre önemli olan oyundaki menü sayfasına tıklayın orda stats diye bi yer var ona tıklayın aşağıda total distance ve total coins var ordan kaç olduğunu takip edebilirsiniz

• beyler level 9 a geldim nihayet 6 ay da geçtim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

10 milyon metre koşuyu doldurduğumda 9. level'a geçicem de kolay kolay dolmuyor.
    Temple Run 2 ile koşu kaldığı yerden devam ediyor

ağır işsiz detected

• 35.919.198 e iyi diyordm 60milyonu geçen bile varmış
  • Level 9 açan ya da yaklaşan arkadaşlar gamedata.txt dosyasını paylaşabilirler mi?
    android/data/com.imangi.templerun2/files konumunda bulunuyor
  • Bu kadar abartılacak bir oyun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

Bu kadar abartılacak bir oyun değil

2. Oyunu özellikle hiç beğenmedim. İlk oyun basit ve daha güzeldi. Bazı şeylerin tadında kalması gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz yere görüntü kirliliği yapmışlar. Sade daha iyiydi.

• arkadaşlar mesela 3000 altınım varken baslıyorum oyuna, oyunda altın kazanmama ragmen oyun bitince bir bakıyorum ki altınlar azalmış. nedenini bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.