Şimdi Ara

tempra 2000ie 16v 6000.ytl alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar; 135.000 km de tempra 94 model 2000ie 16 v digital klimalı temiz bir araba buldum.iyi bir ustaya baktırıp temiz derse almayı düşünüyorum.arabaya hiç lpg takılmamış son sahibi 6 yıldır kullanıyor tüm bakımlarını zamanında özel servise yaptırmış.bütçem max bu ayda 1000 km kullanırım.görüşlerinizi bekliyorum...

• Temizse alınır,güzelce binilir.Ancak 2.0ie cat'lerin fren ekipmanları ve motor parçaları birhayli pahalıdır.
    Bu yüzden ikinci elde pek para etmiyor bu araçlar.Keza Renault 21 serisi de böyle.
    Masraf çıkartır mı derseniz mutlaka çıkartacaktır.Sanayideki ustalarla baya bi tanışıklığınız olabilir.
    Eğer masraf çıkartırsa katlanamam,uğraşamam,zaman ve para harcayamam bu uğurda derseniz boradway,uno,tipo gibi modellere bakmanızı tavsiye ederim.
    Bu gibi otomobillerle uğraşmak biraz zevk,biraz hobi meselesi.
  • baktığım tempra cat değil 2000 16v
  • 2000 motor tempra almak gibi bir hata yaparsan, hayatının hatasını yaptığına emin olabilirsin, kesinlikle tavsiye etmiyorum, bir arkadaşım 6-7 ay satmaya uğraştı ve satamadı en sonun 3.500 ytl ye birine verdi hemde vadeli
  • Sen bilirsin arkadaşım! Önce alacağın otomobilin yedek parça fiyatlarını araştır.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur1618

baktığım tempra cat değil 2000 16v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helisel -- 7 Ekim 2008; 1:52:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Laguna 1 alınırmı??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.