Şimdi Ara

Tenda v12 ? vs Keenetic carrier dsl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, vdsl’e geçtiğim için yüksek wifi menziline sahip, kopmalara ve mesafeye göre fazla hız düşüşü yapmayacak kaliteli bir modeme ihtiyacım var.

Adsl varken tenda d305 kullanıyordum ve wifi menzilinden çok memnundum sokakta evden epey uzaklaşmışken bile bağlı kalıyordu :) şimdi Tenda v12 almalımıyım bilmiyorum, diğer yandan keenetic carrier dsl’ de epey popüler ve kaliteli bir alternatif ama wifi menzili konusunda ve modemden uzaklaştıkça bağlantı hızının düştüğü ve kopabildiği konusunda olumsuz yorumlarada denk geldim ne yazık ki.

özet olarak malum ekonomiden dolayı ikisini alıp beğendiğini kullanmak gibi bir şansımız yok, keenetic yazılımsal olarak çok güçlü ama tenda benim için wifi menzili konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Her ikiside 4x5dbi anten kullanırken çekim gücünde bir fark olmaması gerekiyor ama ürünleri satın alanların yorumları çok kafa karıştırıcı.

her ikisinide deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim açıkçası. Bu iki modem arasında kalmış çokça kişininde merakı giderilecektir.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 7 Ağustos 2023; 13:25:58 >

• sayın Reobig, merhaba

tenda v12 çöp bir üründür,ben 2 yıldan fazla kullandım,balon bir ürün,hiç memnun kalmadım,aşırı ısınma sorunundan hiç kurtulamadım,daha aldığımın birinci yılında arızalandı,ancak 1 ay sonra yenisini gönderdiler,oda üç aşşağı beş yukarı aynı,ölü kapsama yapıyor,yani wifi göstergesinde evin her tarafı full wifi gözüküyor,ama yük altına girdiği an bağlantı kopuyor,yazılımında kablosuz range extender gözüküyor,ama donanımında yok,yani kesinlikle uzak dur başın çok ağrır.

diğer markayı bilmem hiç kullanmadım,ama kullanıp memnun olmayan pek görmedim.

saygılar........................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt

Yalnız sorunlar v1200 modelinde varmış sanırım v12 sorunların giderildiği model olarak belirtilmiş. ( okuduğum kadarıyla) macera aramak istemem açıkçası.

şuan asus dsl n16 modem ve tenda d305 router olarak kullanıyorum ama hem cihaz kalabalığı hemde sık kopma ile karşı karşıyayım. Asus’un antenleride 2x 2dbi? Olarak düşük kalıyor ne yazık ki.

mesajınızı dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz, zaten kafa olarak keenetic carrier dsl modeline daha yakınım, birkaç güne çözmek istiyorum. İlginiz ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 7 Ağustos 2023; 13:54:53 >
  • Reobig kullanıcısına yanıt

asıl ben teşekkür ederim.

ilk cihaz v1200 dü,1 ay sonra v12 geldi aynen yukarıda ne anlattıysam o şekilde oldu,aynen garanti yola git,

bence keenetic carrier dsl vdsl desteği varsa kullanan arkadaşların da tecrübelerine dayanarak alabilirsin.

tp link ve zyxel firmalarınada göz atmanı tavsiye edrim.

saygılar...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 7 Ağustos 2023; 13:59:39 >
  • Reobig kullanıcısına yanıt

size şöyle bir tavsiyede daha bulunabilirim.bence internet operatörlerinin müşterilerine verdiği marka ve modeller arasından seçim yapmak bir nebze daha mantıklı olabilir.çünkü bence güvenmedikleri marka ve modelleri müşterilerine vermezler diye düşünüyorum.seçim ve tercih tabi ki sizindir.

saygılar.........................

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.