Şimdi Ara

Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
6
Favori
59.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün itibari ile en nihayetinde adslden fibere geçişim yapıldı. Gelen saha elemanına sorduğumda malesef kendi modeminizi kullanamazsınız dedi ve telekomun modemi ile kurulum yapıldı. Ben yinede bir şansımı deneyeyim dedim ama cık tenda ile bağlanmadı geri telekomun modemini taktım. Sonra aklıma eski okuduğum konulardan birinde bir ayar yapılarak kullanılabildiği geldi. Tekrar kendi modemimi taktım. Bağlantıyı adslden ethernete alıp kullanıcı adı ve şifremi girdim. Vlan id olarak telekomun modemine gördüğüm rakamı (bende 35) girince bağlandı. Şu an sorunsuz olarak kullanabiliyorum. Yani artık bu modem kesin olarak fiber interneti kullanabiliyor diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunlukta olduğu gibi bende de kopma sorunları var turknete b.. attım telekoma geçtim kaç defa arıza bildirdim hatları kontrol ettiler eve geldiler birşey yok 1senedir hep aynı bağlantı kopuyor kapatıp açıyoruz sinyal geliyor..Wifi gücüde berbat arka odada router ile kullanıyorum.Superonline Huawei modemin gözünü seveyim canavar gibiydi arka odalarda bile canavar gibi çekiyordu

• Normal şartlarda aşağıda hat değerleri, modem bilgileri vs. yazması gerekiyor ama boş çıkıyor.
    Aynı zamanda modem panelinde bazı kısımlar da çalışmıyor. Benzer problem yaşayan var mı?

Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ?
  • Bu modeme DDWRT veya TOMATO gibi 3.parti firmware yükleyebilen var mı ?
  • Bu modem bugün elime geçti. Kurulum yaptım ama şöyle Bir durum var.

Hattım çok Kopan bir hat. Eski airties modem bağlı iken de kopuyordu fakat çabuk geri geliyordu.

Bu modemde kopunca geriye gelmesi çok uzun sürüyor.

Kablosuz bağlantı alanı için şikayetler var ama ben evin her yerinde sağlıklı şekilde bağlanabildim

• Benim Tenda 300 modem garantisi biter bitmez 3 yıl 2 ay olmuşken ansızın gitti .

Şimdi ben modemden memnundum ama 130 m2 kare evde evın bır basından dıger basına cekmıyordu . 2 duvar idare etsede 3 cü duvarda canı gidiyordu.

Modem fiyatlarıda herşey gibi uçmuş durumda. Aynısını alsam mı ? Yeni bır maceraya girsem mi ? Bilemedim

Şimdi yeni dsl modem alacağım

Bu modemi wifi tekrarlayıcı olarak kullanabiliyoruz değil mi ?

Eğer oluyorsa nasıl ben kurcaladım ama beceremedim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

En azından oluyorsa bu bozuk modemi tekrarlayıcı olarak kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 15 Mayıs 2020; 22:10:52 >
  • Bu modemi ttnet hipernet 16mbps vds icin aldim bir sorun olmaz dimi kurulumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu modemi kablosuz tekrarlayıcı olarak kullanabilen var mı?

Ana modem den gelen kablosuz yayını yan odada kablosuz olarak alacak ve yine kablosuz yayın yapacak. Uzattım kablosuz menzil arttırıcı işte 😁

Gelişmiş ayarlarda kablosuz köprü seçiyorum. Tarama açtım ama benim modem dışında komşuların modemlerini görüyor.?

Reset attıktan sonra adım adım ne yapılacak?

Birisi şu adımı şu işi bana yazarsa çok mutlu olurum.

İnternet sağlayıcı modem ise Keenetic Omni DSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 24 Mayıs 2020; 1:12:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadir YAVUZyoutube
    Modemi modeme kablosuz bağlama.
    https://www.youtube.com/watch?v=HahNtwkHLSY

Yaklaştım ama hala çözemedim.
  • Baxı kullanıcısına yanıt
    Ana modemden interneti kablosuz olarak tenda ya ulaştırıp dağıtıcı yapmanız çok Zor hatta imkansız gibi. Çok şeyler denedim ama tenda kitleniyor gibi birşey.

Ama bende kablo ile interneti tendaya ulaştırıp dağıtıcı olarak kullanıyorum.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ?

Kitaplığın üstündeki internet sağlayan modem keenetic omni dsl bu modemin üst katında biraderim oturuyor. Tavana delik açmak mümkün olmadığı için üst kattaki aynı prize tenda v300 u takıp o katada internet yayını yapmak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu modemde lan1 ve lan2 portundan ethernet kablosu ile pc bağlayabilen var mı ? lan3 ve lan4 düzgünce bağlanıyor ama ilk iki porta takınca kablo takılmamış gibi gösteriyor.
  • 2 yildir sorunsuz kullaniyordum ancak birkac gundur wifi kan kusturuyor,speed test 6 cikiyor ama yinede cok cok yavas,24 mbit internet kullaniyorum.

Var mi vu sorunu yasayipta cozebilen

Edit : kanal degistirmek cozdu problemimi,speedtest 20 lere kadar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 22 Haziran 2020; 19:53:39 >
  • merhaba. 16 mbitten VDSL 50mbit hıza geçiş yapınca yorumlara bakarak tenda v300 satın aldım. kargo gelinceye kadar arkadaşın zyxel vmg3312-B10B modemini kullandım. Gelen giden hız olarak 51132/8192 iken ve IDM ile 5-6 mb veri indidirken tenda geldikten sonra gelen giden hız 41339/8192 görünüyor IDM ile indirme hızı 2,5mb geneli ile arada 3-4 mb a yükseliyor. Bu arada her iki modem bağlantı sonuçlarım da kablosuz. Yani zyxel 50mbit hızı modemin içinde gösterirken tenda v300 41 mbiti geçmedi. Bu sorunu yaşayan var mı? hattım 50mbiti rahatlıkla kaldırırken tendadan bu verimi alamayınca modemden soğudum. Dİğer bir sorun ise bazı arkadaşlar daha önceki sayfalarda wifi ile ilgili ayar paylaşmışlar ancak onların dediğini yapmaya çalıştığımda şifre belirlememi istiyor. Halbuki o menüde şifre girilecek bir durum yok.

Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum
  • tenda v1200 kullanıyorum.7ay kadar oldu.uzak durun derim.ısınma sorunu var.ısınınca önce kapsama alanını sonra hızı en sonundada bağlantıyı kesiyor.100 antenlide olsa combo ürünlerden uzak durun.mesh sistemler hakkında pek bilgim yok.modem+repeater yada modem+router tarzı çözümlere yönelebilirsiniz.

saygılar......................
  • Beyler modem durup dururken bozuldu,hic bir isigi yanmiyor var ki bu durumu yasayan

• Endeks bilisim bakiyormus tenda nin servisine,eve yakindi modemi goturdum 5 dakika sonra sifir kutulu yeni modem verdi adamlar,vallahi cok sasirdim

• Modemi kullananlar ısınma oluyor mu ne durumda bilgi verebilrmisiniz?

• Arkadaşlar ben bu modemi 2 buçuk yıldır kullanıyorum. İnternette herkesin belirttiği üzere ısınma problemi vardı. Evin her yerinde çekiyordu. Birçok cihaz bağlıydı. Hiç doğru dürüst kopma yaşamadım modem kaynaklı olarak. Geçen ay bozuldu. 3 yıl bire bir değişim garantisi vardı ve faturasını saklıyordum. Tenda Türkiye ile email yoluyla iletişime geçtim, benden eski modemimi göndermemi istediler ve yenisini göndereceklerini belirttiler. Gerçekten de öyle oldu. Bir iki yıl daha yenisi gitse yeteli olur zaten sonrasında fiber destekleyen modem alacağım.

• bende geçen sene ağustos ayında almıştım yukko dan site kapanmış şuan için modemde sorun yok çok memnunum tplink td w8961n modeli de mevcut elimde ısınmaktan sarardı o bunda öyle bişey yok. zaten evde 10 mbps internet var en fazla 12 mbit destekliyor hatlar yetiyor bana

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.