Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Blanc

herkese selam bizim için baya kötü başladı ama avustralya açık, marsel, ipek, çağla hemen elendi

Alıntıları Göster
    Kuralar çekilmiş

Djokovic'in muhtemel şampiyonluk yolu;

R1- Chung
    R2- Dodig
    R3- Seppi
    R4- Simon
    QF- Nishikori
    SF- Federer
    F- Murray / Wawrinka / Nadal

Federer'in muhtemel şampiyonluk yolu

R1- Basilahvili
    R2- Dolgopolov
    R3- Dimitrov
    R4- Goffin
    QF- Berdych
    SF- Djokovic
    F- Murray/Stan/Nadal

Nadal'ın muhtemel şampiyonluk yolu;

R1- Verdasco
    R2- Becker
    R3- Chardy
    R4- Anderson
    QF- Wawrinka
    SF- Murray
    F- Djokovic / Federer

https://twitter.com/sadecetenis?lang=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 19 Eylül 2019; 17:51:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Kuralar çekilmiş

Djokovic'in muhtemel şampiyonluk yolu;

R1- Chung
    R2- Dodig
    R3- Seppi
    R4- Simon
    QF- Nishikori
    SF- Federer
    F- Murray / Wawrinka / Nadal

Federer'in muhtemel şampiyonluk yolu

R1- Basilahvili
    R2- Dolgopolov
    R3- Dimitrov
    R4- Goffin
    QF- Berdych
    SF- Djokovic
    F- Murray/Stan/Nadal

Nadal'ın muhtemel şampiyonluk yolu;

R1- Verdasco
    R2- Becker
    R3- Chardy
    R4- Anderson
    QF- Wawrinka
    SF- Murray
    F- Djokovic / Federer

https://twitter.com/sadecetenis?lang=tr

Alıntıları Göster
    Şöyle biraz göz gezdirdim de Grand Slam rakipleri karşılaştırmaları bile olmuş.Çok acınası birşey gerçekten.O zaman Rod Laver kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 19 Ocak 2016; 9:46:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Şöyle biraz göz gezdirdim de Grand Slam rakipleri karşılaştırmaları bile olmuş.Çok acınası birşey gerçekten.O zaman Rod Laver kim?

Alıntıları Göster
    Nadal Aus Open ilk turunda vatandaşı Verdasco'ya 6-7,6-4,6-3,6-7 ve 2-6 lık setler sonucu 3-2 mağlup oldu ve elendi.Verdasco maç içerisinde 10 çift hata ve 91 basit hata ile oynadı.Djokovic'in Doha'da Nadal'ın içinden geçmesi tesadüf değilmiş.
  • quote:

Nadal Aus Open ilk turunda vatandaşı Verdasco'ya 6-7,6-4,6-3,6-7 ve 2-6 lık setler sonucu 3-2 mağlup oldu ve elendi.Verdasco maç içerisinde 10 çift hata ve 91 basit hata ile oynadı.Djokovic'in Doha'da Nadal'ın içinden geçmesi tesadüf değilmiş.

Alıntıları Göster
    internetten paralı veya parasız izlenecek site bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

internetten paralı veya parasız izlenecek site bilen var mı?

Eurosport'un kendi sitesinden paralı üyelik alabilirsiniz aylık. Bütün kortları izleyebiliyorsunuz Eurosport 1 ve 2'ye ek olarak. Türkçe spiker de var. Geçen yıl evde olmadığım bir dönemde kullanmıştım
  • quote:

Ilk turdan Verdasco seviyesinde biriyle eşleşmesi kötü oldu. Keşke daha fok izleyebilirseydik Nadal'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

Ilk turdan Verdasco seviyesinde biriyle eşleşmesi kötü oldu. Keşke daha fok izleyebilirseydik Nadal'ı

Alıntıları Göster
    Valla Nadal'da artık ses var görüntü yok.Fizik olarak bitmiş durumda

• Evet yerimizi alalım.

NOVAK DJOKOVIC

• Eurosport tan üyelik aldım ama max 720p var. 1080p yapmanın yolu var mı? Veya başka bir servis?
  • Federer macinin sonuna yetistim. 3-1 yendi Dimitrov'u. 300. Grand Slam galibiyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 22 Ocak 2016; 10:06:06 >
  • quote:

Federer macinin sonuna yetistim. 3-1 yendi Dimitrov'u. 300. Grand Slam galibiyeti
    Jordan ile birlikte örnek aldığım bir adam Federer.Adamın yaşı yok
  • quote:

Jordan ile birlikte örnek aldığım bir adam Federer.Adamın yaşı yok

Alıntıları Göster
    dün sabaha karşı olan thiem-goffin maçı çok çekişmeliydi boş vakti olan herkesin izlemesi lazım, vuruşlar falan maçın ismine göre çok üst düzeydi. bugün de azarenka'nın maçı keyifli olacak heralde, rakibi çok enteresan oyuncu

• Djokovic-Simon maçı dört buçuk saat sürdü. Simon'dan beklemezdim bu kadarını. Ah ni yenseydi de Federer'in önü açılsaydı
  • quote:

Djokovic-Simon maçı dört buçuk saat sürdü. Simon'dan beklemezdim bu kadarını. Ah ni yenseydi de Federer'in önü açılsaydı
    Simon Counter Play bir tarzda oynuyor ve çok uzun hataya zorlayıcı rallyler oluyor.Bu tarz Djokovic'in ekmeğine yağ sürmek gibi birşey ama bugün Djokovic kariyer basit hata rekorunu kırdı 100'ü geçti hata sayısı.Simon'da son sete kadar iyi kovaladı ama son sette dağıldı 4.5 saat kolay değil.Çeyrek finalde başbelası Nishiroki ile eşleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 24 Ocak 2016; 12:16:58 >
  • quote:

Simon Counter Play bir tarzda oynuyor ve çok uzun hataya zorlayıcı rallyler oluyor.Bu tarz Djokovic'in ekmeğine yağ sürmek gibi birşey ama bugün Djokovic kariyer basit hata rekorunu kırdı 100'ü geçti hata sayısı.Simon'da son sete kadar iyi kovaladı ama son sette dağıldı 4.5 saat kolay değil.Çeyrek finalde başbelası Nishiroki ile eşleşti.

Alıntıları Göster
    Wawrinka, Raonic'e 6-4,6-3,5-7,4-6 ve 6-3'lük setlerle 3-2 yenilerek 4.tur da Avustralya açığa veda etti.Maçı izledim Wawrinka'nın yaşının vermiş olduğu fizik ve kondisyon dezavantajı son sette etkisini baya bir gösterdi.Ama Raonic'in de hakkını yememek lazım.Final setinde 4 ace herif ve Monfils'in rakibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 25 Ocak 2016; 10:00:50 >

• quote:

Wawrinka, Raonic'e 6-4,6-3,5-7,4-6 ve 6-3'lük setlerle 3-2 yenilerek 4.tur da Avustralya açığa veda etti.Maçı izledim Wawrinka'nın yaşının vermiş olduğu fizik ve kondisyon dezavantajı son sette etkisini baya bir gösterdi.Ama Raonic'in de hakkını yememek lazım.Final setinde 4 ace herif ve Monfils'in rakibi oldu.

Alıntıları Göster
    Çeyrek turların saatleri nedir???Serena Şarapova maçını izlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makine07

03.45'ten önce başlamayacak görünüyor.
  • quote:

quote:

03.45'ten önce başlamayacak görünüyor.

Alıntıları Göster
    Evet öyleymiş..Bu durum da izlemem mümkün değilim....
  • quote:

Evet öyleymiş..Bu durum da izlemem mümkün değilim....

Alıntıları Göster
    DJoker bu turnuvayı da alır rakip görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

DJoker bu turnuvayı da alır rakip görmüyorum.

Alıntıları Göster
    Djokovic-Federer

Beklenen eşleşme Cuma günü sabah 10 gibi başlayacak bilginize

Düzeltme:Maç perşembe sabahı 10:30'da başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 16 Aralık 2019; 18:38:59 >
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.