Şimdi Ara

Teog için Tudem iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bu yıl teog'a gireceğim son iki yıl ağırlıklı ort ikiside 95 küsur hedefim GSL , İEL , İzmir Fen , Ankara Fen , İstanbul Fen den biri hesabıma göre tüm yazılılarım full olursa (ağırlıklı ortalamada 100 olursa) 495,xxx gelecek ben bir umut GSL / İEL düşerse diye kanırtacağım ama kaynak olarak ne almalıyım
    Sınav dershanesine gidiyorum onun kitapları var Tudem iyi midir sipariş verdimde.
    Elimde olanlar

More&More 8. SNF İNGİLİZCE
    Sınav İNGİLİZCE FASİKÜL VE SORU BANKASI

Koza MATEMATİK
    Okyanus MATEMATİK
    Sınav MATEMATİK FASİKÜL VE SORU BANKASI

Değer Yayınları İNKLAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK FASİKÜL
    Sınav İNKLAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK FASİKÜL VE SORU BANKASI

Coşku Konu Anlatımlı FEN VE TEKNOLOJİ
    Sınav FEN VE TEKNOLOJİ FASİKÜL VE SORU BANKASI

Biltest Soru Bankası TÜRKÇE ( alınacak ellerinde yokmuş getirtiyorlar )
    Sınav TÜRKÇE FASİKÜL VE SORU BANKASI

Sınav DKVAB FASİKÜL

Tudem TÜM DERSLER GELECEK yeter mi sizce ( şimdilik )

Edit : 4 Renk Yaprak Testi Fen 'imiş
    Edit: Tudemide aldım çözecem birazdan ( çözebilirsem )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgrdmrl -- 30 Eylül 2014; 19:52:51 >

• tgrdmrl T kullanıcısına yanıt
    eğer 8. sınıfı bırakıp direk lise müfredatına çalışmak isteyip sorularda 20 de 10 yapıp moral bozmak istersen al.
    geçen sene konstraktil kofuldan bahsediyordu tudem :D
    bende senin gibiyim bu sene 100 dahi alsam 495 küsür olacak ama tudem saçma bütün hocalara sorsan onlarda saçma der. burada teogdan bahsediyoz lys den değil gidipte 6^9 nedir diyen kitabın soruları iyi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

eğer 8. sınıfı bırakıp direk lise müfredatına çalışmak isteyip sorularda 20 de 10 yapıp moral bozmak istersen al.
    geçen sene konstraktil kofuldan bahsediyordu tudem :D
    bende senin gibiyim bu sene 100 dahi alsam 495 küsür olacak ama tudem saçma bütün hocalara sorsan onlarda saçma der. burada teogdan bahsediyoz lys den değil gidipte 6^9 nedir diyen kitabın soruları iyi olmaz

Tüdem zaten sanki üniversiteye hazırlık gibi birşey sayısal okuyoz sanki ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    aynen 7 de almıştım mat ve feni(en zor derslerini almışım :D) tam sayılar testi çözrkn ilk soruyu en zoru yapıp diğerlerini biraz daha kolay yapıyorlardı(kolay dediğime bakmayın :D) geçen sene ilk sorudan olimpiyat sorusu sormuşlardı
  • Aldım gözlemimi yazacağım buraya orada yazanların çoğunu aldım istediğinizin fotosunu ve güzel ( zor - kolay ) olma oranını yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.