Şimdi Ara

TEOG KAYNAK KİTAP SEÇİMLERİM NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SEÇİMLERİM ŞUNLAR BEĞENMEDİĞİNİZ VEYA ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA KİTAP VARSA LÜTFEN YAZIN.

TÜRKÇE TUDEM KONU ANLATIMLI
    TÜRKÇE SÖZÜNÖZÜ 5G SORU BANKASI
    MATEMATİK ANAFEN SORU BANKASI
    MATEMATİK GÜVENDER SORU BANKASI
    FEN ETKİNOKUL SORU BANKASI ÖZET KONU ANLATIMLI
    FEN ZAMBAK SORU BANKASI
    İNKILAP ZEKA KÜPÜ SORU BANKASI
    İNKILAP GÜVENDER SORU BANKASI
    İNGİLİZCE ANAFEN SORU BANKASI
    İNGİLİZCE KÖRFEZ SORU BANKASI
    DİN ANAFEN KONU ANLATIMLI SORU BANKASI
    ANAFEN 1.TEOG DENEMELERİ
    ÖZDEBİR 1.TEOG DENEMELERİ
    FEN BİLFEN SORU BANKASI
    FEN DÖRTRENK YAPRAK TEST VEYA SORU BANKASI ?!?!?!
    ANAFEN MULTİ KİTAP SERİSİ

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN YORUM YAZIN
    YAZDIKLARIMDAN ELEYE ELEYE ALACAĞIM HANGİLERİNİ ELEYİM YA DA HEPSİ İYİMİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorayBerke -- 13 Ağustos 2015; 20:35:23 >

• Fen için anafen ve coşku Din için sözun özü ve zambak gerisi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları alacağına anafen multi kitap setini tercih edebilirsin konu anlatım olarak sözünözü 5g okul artı setini alabilirsin soru çeşitliliği açısından dıt testleri al bu kadarı yeter birde karekök merkezi yazılılara hazırlık denemesini al ve sana bazı bedava internet üzerinden kaynaklar belirteceğim
    1-Akıllı eğitim platformu yaz gir üye ol okyanus yayınlarının z kitapları var bedava hem soru bankası hem konu anlatımlı var 65 tl sırf soru bankaları sitede bedava :)
    2-Zambak ve Değer yayınlarını atu web uygulamalarını mutlaka indirmelisin değer yayınlarında fasiküller var ben indirdim bile zambakdada konu anlatımlı soru bankaları var ve bedava :)
    3-Palmiye yayınevinin sitesine gir ordan pdf olarak palmiye yayınlarını sunmuş fen Türkçe matematik palmiye yayınları pdfsi var indir
    4-MEB kazanım testlerini mutlaka ama mutlaka çöz
    5-http://www.isleronline.com/ bu siteye gir üye ol telefon no istiyor ve branşını istiyor (sözde öğretmen olacaksın :))) ) ordan seç babanın annenin kendinin varsa kardeşinin telefonunu yaz oraya teker teker fen matematik türkçe seç branşları yani 4 kere üye olacaksın bir üyeliğinde fen branşını seçeceksin fen kitapları gelecek diğerinde matematik seçeceksin matematik kaynakları gelecek ona göre bedava z kitap elde ediyosun ben indirdim umarım derdimi anlatabilmişimdir
    6-Dahada olmadı Okulistiğe üye ol konu anlatım soru çözümleri sorular falan var 90 tl sanırım
    7-Tonguç Akademiyi mutlaka izle eğlenceli ve akılda kalıcı anlatıyolar
    8-internette araştırma yaparak çeşitli soru bankası konu anlatım pdf bulabilirsin ben palmiye güvender coşku dörtrenk gibi yayınların bazı soru bankası konu anlatımlarını buldum :)

bilgisayarda çalışabilirsen hiç kitap alma aslında bedava kaynak bulmak çok zor değil ;) ben kendime arşiv yaptım çalışıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkness41 -- 3 Eylül 2015; 23:35:38 >

• KorayBerke K kullanıcısına yanıt
    Tudemi tavsiye etmem aslında müfredat dışı gerek yok. Final yayınlarına abone olabilirsin dergilerin sana geliyor.https://www.finalshop.com.tr/default.aspx?s=yayinDetay&id=635 buradan bakabilirsin.
  • Merhaba,

Slayt sunusu şeklinde TEOG'a Hazırlanma Rehberi hazırlamıştım.Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_109209870/f_//tm.htm#109209870

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDarkness41 çok sağolll
  • Sözün özü akıllı denemeleri ve zengin defterleri çok iyi.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.