Şimdi Ara

TEOG KİTAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teog kitap önerisi konularına baktım fakat hangi kitabı alacağım konusunda kararsız kaldım.1.teog da mat 14 y türkçe din inklp full ing 4 y fen 5 y. Matematiğim çok kötü bu yüzden hem konu anlatımı hem de soru bankası almak istiyorum.Forumda açılmış konulara baktığımda kimisi bazı kitaplr hakkında müfredata uygun olmadığı,sınavlarda kaynak kitaptaki sorulardan çıkmadığı söyleniyor.Sizin öneriniz nedir?Meb e göre hazırlanmş mat konu anlatımı ve soru bankası iyi olan bir kitap önerir misiniz?Fen için de soru bankası önerirseniz memnun olurum.Bu arada sayısalımı düzeltmek için ne yapabilirim?Lütfen yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: el0l0y

Teog kitap önerisi konularına baktım fakat hangi kitabı alacağım konusunda kararsız kaldım.1.teog da mat 14 y türkçe din inklp full ing 4 y fen 5 y. Matematiğim çok kötü bu yüzden hem konu anlatımı hem de soru bankası almak istiyorum.Forumda açılmış konulara baktığımda kimisi bazı kitaplr hakkında müfredata uygun olmadığı,sınavlarda kaynak kitaptaki sorulardan çıkmadığı söyleniyor.Sizin öneriniz nedir?Meb e göre hazırlanmş mat konu anlatımı ve soru bankası iyi olan bir kitap önerir misiniz?Fen için de soru bankası önerirseniz memnun olurum.Bu arada sayısalımı düzeltmek için ne yapabilirim?Lütfen yardımcı olun.

Güvender, Anafen var bende memnunum, onlar MEB'e yakın sorular. Bende Tudem de var ama önermem.

Sayısalı düzeltmek için önce defteri, ders kitabındaki bir üniteyi okuyun sonra bir soru bankasındaki üniteyi bitirmeye çalışın sonra çıkmış soruları çözün. Öyle deneyin işe yarayabilir.

• İnkılap Tarihi k.a. yayın var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.